Nieuws deelnemers

Noviteiten verrijken de sector: 23 september

In de aanloop tot het digitale evenement Noviteiten/productoplossingen, dat op 23 september (van 09.00 tot 17.00 uur) wordt georganiseerd op de website van het Facilitair Journaal, zullen de inzendingen in de e-zines van de komende maanden regelmatig worden gepresenteerd. Dit evenement is kosteloos te bezoeken, al dienen bezoekers zich wel eerst kosteloos te registreren, zoals dat gebruikelijk was bij de voorbije 22 edities van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en in de loop van de maand maart ook ingevoerd gaat worden voor het bezoeken van de website van het Facilitair Journaal.

Het digitale evenement is tevens het startpunt voor de verkiezing van de Publieksprijs van de FGNoviteitenprijs 2021. In de weken tot aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer kunnen de bezoekers van de website van het Facilitair Journaal dan hun stem uitbrengen op de inzendingen van hun keuze. Tevens maakt de jury dan de eerste groep genomineerde inzendingen bekend. Na afloop van dit voorjaarsevenement zullen de genomineerden nog herhaaldelijk onder de aandacht komen van de doelgroep. Parallel aan de bezoekerswerving zullen zij en de overige deelnemers aan de FGNoviteitenprijs 2021 weer worden gepresenteerd aan de bezoekers van de Media Facilitair Journaal en de geregistreerden voor een bezoek aan de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, want die krijgen dan de mogelijkheid om hun favoriete noviteiten zelf uit te kiezen voor  de Publieksprijs van de FGNoviteitenprijs 2021.

De FGNoviteitenprijs 2021 zal op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2021 worden afgesloten met een presentatie van de genomineerden en de prijsuitreikingen. Na de presentatie van de genomineerden zal de juryvoorzitter kenbaar maken welke noviteit volgens de jury de prijswinnaar is. Vervolgens maakt hij bekend op welke noviteiten de keuze van de bezoekers van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is gevallen. Na de vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer zullen zowel de prijswinnaars als de genomineerden opgenomen worden in de lijst van genomineerden en prijswinnaars van voorgaande edities.

Aldus verwerven zowel genomineerden als prijswinnaars zich niet alleen eeuwige roem in de sector van het facilitair management en gebouwbeheer, maar kunnen de vele tienduizenden bezoekers die in de komende jaren de website van de Media Facilitair Journaal bezoeken nog altijd kennis maken met het beste dat hun sector vanaf het jaar 2021 heeft te bieden.

Meer informatie
Banner nieuwsbank