Oplossingen

Optimale verlichting werkplek essentieel

Op zoek naar energiezuinige led verlichting voor in een kantoor? Zorg dat u bespaart op energie en onderhoudskosten, verhoog de productiviteit en welzijn van mensen én creëer een veilige plek om te werken.

De productiviteit van uw medewerkers wordt mede bepaald door de lichtervaring op de werkplek. Goede binnenverlichting combineert de voordelen van led lichtbronnen, zoals hoge energie-efficiënte en grote lichtopbrengst, met modern design en praktische montage van de armatuur. U kunt kiezen uit panelen, downlights en Human Centric Lighting (HCL). HCL heeft zeer positieve effecten op onze concentratie, motivatie, productiviteit en algehele gezondheid en is overal toepasbaar. Met HCL wordt een natuurlijk verloop van het daglicht binnen nagebootst en kunt u dit zelfs beïnvloeden.

LED lampen van Adurolight kunnen eenvoudig conventionele lampen en tl-buizen in bestaande fittingen vervangen. Profiteer direct van de lagere energiekosten en optimale lichtopbrengst en geniet van de zeer getrouwe kleurweergave. Investeer in duurzaamheid.

De juiste led verlichting voor uw kantoorgebouw
Hoe zorgt u voor de juiste led verlichting in uw kantoor? Hoe helder moet het licht zijn? Moet het licht de hele dag aanstaan? Hoe maakt u het energiezuiniger? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een lichtplan.

Meer informatie
Banner nieuwsbank