Oplossingen

Professioneel partner voor verkoop inventaris loont

Voor een circulaire economie moet vraag en aanbod van gebruikte producten optimaal worden afgestemd.  Professionele inkopers zijn gespecialiseerd in search en inkoop van de beste ‘gebruikte’ producten. Zo kopen ze in bij onder meer bedrijfsbeëindigingen en faillissementen, Bedrijfsinventarissen en overige (overtollige) activa. Om deze vervolgens tegen de scherpste prijzen ten goede service te kunnen verkopen.

Bedrijfsbeëindigingen
In het geval van een faillissement of bedrijfsbeëindiging kan een professioneel bedrijf  helpen bij een snelle en renderende verkoop van activa.

Bedrijfsinventaris
Een nieuwe inrichting, een andere huisstijl of andere aanleiding waardoor u bedrijfsinventaris  overtollig is? Ook dan is het verstandi een bedrijf in te schakelen dat kan zorgen voor een nieuwe eigenaar. Het kopen en verkopen van bedrijfsinventaris en ontzorging op het gebied van demontage, transport. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw nieuwe inventaris aanschaffen.

Activa
Heeft u  (overtollige) bedrijfsactiva dat aan vervanging toe is? Verkoop uw oude activa aan een nieuwe eigenaar. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw nieuwe activa aanschaffen.

Meer informatie
Banner nieuwsbank