Oplossingen

Veilig idee: altijd en overal bereikbaar

Altijd en overal online: we vinden het de normaalste zaak van de wereld. Mensen rekenen erop dat ze altijd en overal probleemloos op al hun apparatenkunnen inloggen en werken.

Door te kiezen voor een stabiel, goed ingericht en uitstekend beveiligd draadloos netwerk voorkomt u veel problemen. Sterker nog: u opent een wereld aan extra mogelijkheden om uw ict-systemen overal en altijd veilig toegankelijk te maken. Bovendien kunt u met draadloze netwerken nauwkeurig en accuraat de positie van uw mensen en middelen bepalen. In beide gevallen is goede beveiliging en bandbreedte van uw draadloze netwerken enorm belangrijk!

Vanuit de basis verder bouwen
Een draadloos netwerk biedt de vrijheid om ict te gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Maar dat is alleen succesvol als het netwerk doordacht is aangelegd en ingericht. Begin daarom altijd bij de basis: het inventariseren van uw wensen en behoeften en analyseren van de huidige en gewenste situatie. Kijk daarbij  naar wat u wilt en hoe dat praktisch georganiseerd moet worden. Laat een site survey uitvoeren, waarbij uw gebouw(en) en locaties exact in kaart worden gebracht. Zo weet u precies hoe we in uw bedrijfspand een optimale WiFi-dekking moeten realiseren. Want dat is altijd maatwerk!

Meer informatie
Banner nieuwsbank