Oplossingen

Weg met de saaie wanden

Kan die saaie muur op kantoor of kantine wel wat sfeer gebruiken? Dan doe je er goed aan om een mooie sfeervolle fotowand aan te brengen. Door middel van een naadloos behang of doek kan op ieder gewenst formaat de wand muur vullend worden voorzien van een sfeerafbeelding. Hierna hoef je nooit meer naar die saaie kale muur te staren. Door ons scala aan printers kan jouw afbeelding op hoogwaardige kwaliteit worden afgedrukt.

Interieurfolie
Interieurfolie is helemaal hot! Door middel van een hoogwaardige folie kunnen wij een volledige ruimte of onderdelen hiervan volledig voorzien van een nieuwe look. Bijvoorbeeld een nieuwe balie is toch al vaak erg duur, door middel van een interieurfolie kunnen wij deze helemaal pimpen tot een nieuwe balie. Kortom; Prijstechnisch voordelig en duurzaam. Wij hebben een compleet stalenboek beschikbaar om samen een mooie folie uit te kiezen!

Led fotopanelen
Uitstekend voor een mooie, sfeervolle plafond decoratie. De LED fotopanelen worden voorzien van full colour print naar keuze, vervolgens kunnen deze uitstekend worden geplaatst in een systeemplafond van ieder formaat. Ook zonder systeemplafond weten wij tot de juiste oplossing te komen. Het saai plafond is dan plotseling niet meer zo saai maar uiterst sfeervol.

Foto behang
Je ruimte helemaal afstemmen op je persoonlijke voorkeur? Foto behang is te personaliseren en op maat verkrijgbaar. Liever niet zelf behangen? Onze signmakers staan graag voor uw klaar.

Textielframes
Wat is nu eigenlijk een textielframe? Een textielframe is een aluminium profiel waarin een doek wordt opgespannen. Textieldoeken zijn afgewerkt met een platte pees en zijn hierdoor eenvoudig te wisselen en zeer gebruiksvriendelijk. Een textielframe wordt vaak gebruikt voor beurspresentaties, kantoorpanden, in een showroom of winkel. Eigenlijk overal waar jij je mooie visual wilt laten spreken. Door middel van LED verlichting in de frames kunnen de doeken ook mooi worden aangelicht. Verlicht of onverlicht, groot of klein, alles behoort tot de mogelijkheden!

Freesletters
Met freesletters geef je een mooi 3D effect aan jouw logo of inspirerende tekst. Freesletters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, materialen, diktes, kleuren en verlicht of onverlicht. De letters kunnen vervolgens rechtstreeks tegen de muur of door middel van afstandhouders worden gemonteerd. Voor ieder wat wils!

Akoestische panelen
De akoestiek in jouw ruimte kan je verbeteren als je gebruik maakt van akoestische panelen. Het gebruik van deze panelen verlaagt het geluid en verhoog je de werksfeer! De panelen absorberen het geluid in de ruimte. Dit zorgt voor een oase van rust.  Perfect voor in een te luid restaurant of kantoorruimtes. Het akoestische materiaal is duurzaam en wordt voorzien van uv inkten.

Meer informatie
Banner nieuwsbank