Plaagdiermanagement vraagt om een plan

Plaagdiermanagement vraagt om een plan

Als organisatie wenst u een gezonde werk en leefomgeving. Plaagdieren vormen daar een serieuze bedreiging van. In deze bijdrage zal worden ingegaan op de verschillend soorten bedreiging en het managen daarvan.

De overlast van plaagdieren zoveel mogelijk indammen begint met het maken van een risico-inventarisatie. De PRI geldt als 0-meting en geeft een duidelijk beeld van de stand van zaken voor wat betreft uw huidige ongediertebestrijding en –preventie. Tijdens de risico inventarisatie kijkt onze specialist hoe onder andere de wering en de hygiene op het bedrijf er aan toe is, en waar eventuele verbeteringen aangebracht kunnen worden. Middels een rapport worden deze punten aangekaart en word aangegeven hoe verbeteringen doorgevoerd kunnen worden en door wie. Hierdoor kan de klant zelf de situatie verbeteren.

Vervolgens is het de beurt aan het opstellen van een preventieplan op. Maatregelen die bijdragen aan de wering van ongedierte zijn gericht op voorkoming van een plaag. U kunt hierbij denken aan het aanbrengen van vogelwering tegen duiven of andere vogels en het afdichten van diverse gaten rondom bepaalde delen van uw huis tegen kleine knaagdieren.

[ + ]

Originally posted on 1 april 2022 @ 10:26

Ook interessant:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken