Home » Activiteiten voor de agenda

Activiteiten voor de agenda

Een aantal deelnemers grijpt deelname ook aan om de bezoekers op bijzondere activiteiten te wijzen, zoals presentaties, een receptie, een voorlichtingsbijeenkomst, de ontvangst van een certificaat of onderscheiding, lezing, ontvangst, etc. Daarvan maken zij een speciaal moment op hun stand, in het zalencentrum of op het podium.

Het zijn deze, min of meer unieke activiteiten, die voor bezoekers naast de stands ook interessant kunnen zijn, terwijl de deelnemers zelf zich op zulke momenten iets beter kunnen onderscheiden van de andere deelnemers. Zij zijn daarom aanvullend voor zowel bezoekers als deelnemers.

Kenmerkend voor deze activiteiten is, dat zij niet vast deel uitmaken van de stand. Het moment en de activiteit zijn meer bepalend dan de plaats. Zo’n activiteit is ook uniek op dat ene moment op de beursvloer, omdat deze zowel daarvoor als daarna niet meer plaatsvindt. Daarom is het belangrijk er van te voren van op de hoogte te zijn, zodat de bezoeker er rekening mee kan houden. Als laatste kenmerken deze activiteiten zich door hun zelfstandige karakter. Zij maken geen deel uit van de inrichting van een stand, maar staan helemaal op zichzelf. Vandaar dat het ook niet uitmaakt of zij op de stand , in het zalencentrum of op het podium plaatsvinden.

Belangstelling?
Kijken dan op de agenda, die in de loop van mei gepubliceerd gaat worden en kom naar de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 7, 8 en/of 9 juni, Jaarbeurs Utrecht.

Hebt u iets aan te bieden? Neem dan contact op met het beurssecretariaat of meldt hieronder uw activiteit aan.

Om welke activiteit het ook gaat, als deze passend is, neemt de redactie deze op inde agenda. 

Beursvloer:

De indeling

Bij de ingang

Deelnemerslijst 2023

Lezingen

Carrièreplein