Home » Prijsuitreikingen op de beursvloer

Prijsuitreikingen op de beursvloer

Prijsuitreikingen horen op de beursvloer van Facilitair & Gebouwbeheer thuis als vissen in een vissenkom. Met het achter ons laten van de beperkende maatregelen vanwege de corona pakte de beursorganisatie daarom de prijsuitreikingen weer op. Zo zal in juni 2023 in ieder geval de uitreiking van de jaarlijkse FGNoviteitenprijs weer op de beursvloer plaats gaan vinden.

De organisatie beijvert zich verder om eerdere prijzen weer op de beursvloer te krijgen. Zo werden op eerdere edities onder meer prijzen als Het gouden bestek en Interieurbeplanting van het jaar uitgereikt.

Daarnaast is de organisatie in overleg met een aantal partijen om enkele nieuwe prijzen op de beursvloer uit te gaan reiken. Meer duidelijkheid wil de organisatie daar uiterlijk begin januari over geven. De eerste edities van deze prijzen zal dan 2023 zijn.

De prijsuitreikingen op de beursvloer vinden plaats in hal 11 nabij de cateringuitgifte en het cateringplein. Er zijn meerdere dagen en momenten voor gereserveerd. Bezoekers en standhouders zullen via deze website van de ontwikkelingen op de hoogte worden gehouden.

De organisatie streeft in de editie 2023 naar een aantal prijsuitreikingen in het aanvullende programma.

Op de beursvloer:

De indeling

Bij de ingang

Lezingen

Wegwijzers