« Voorafgaand « Sectoren « Horeca

Facilitaire dienstverlening en gebouwbeheer in de horeca

Ongeacht of het gaat om restauratieve of overnachtingsvoorzieningen van hotels, restaurants in de stad, jeugdherbergen of wegrestaurants, geen van hen ontkomt aan de noodzaak van facilitair en/of gebouwbeheer. Om het even of zij zelf werkzaamheden uitvoeren, uitbesteden of in samenwerking met andere organisaties doen. Waarbij het evenmin uitmaakt of de werkzaamheden worden uitgevoerd voor eigen personeel, bezoekers of gasten. Ongeacht op welk terrein in de organisatie het zich afspeelt, in welke geleding, in welke tijd, dan wel mate of met welk gewenst resultaat, steeds zijn facilitair en/of gebouwbeheer aan de orde.

Al even divers zijn de gebieden, waarop deze ondersteuning van het primaire proces zich afspelen. Zij lopen uiteen van energievoorzieningen en zonwering tot beveiliging en schoonmaak; en alles wat daar tussenin zit. Zij kunnen eenmalig zijn of periodiek terugkeren, dan wel betrekking hebben op organisatieprocessen, het gebouw, parkeren, voorzieningen, ontvangst of de (werk)omgeving.

Betekenis

Hoewel de uitgangspunten voor veel sectoren verschillend zijn, zijn veel van de werkzaamheden op het gebied van facilitair en gebouwbeheer vaak voor iedereen herkenbaar. In de horeca zijn de accenten anders, maar de facilitaire dienstverlening, c.q. het gebouwbeheer komen in vergelijking met organisaties in andere sectoren in grote lijnen vaak op hetzelfde neer.

Dat verschaft de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer daarom al meer dan een kwart eeuw zijn legitimatie. Dit oudste evenement voor facilitaire dienstverlening & gebouwbeheer brengt al sinds de eerste editie in januari 1999, ieder jaar duizenden aanbieders en vragenden bij elkaar voor uitwisseling van kennis, informatie, noviteiten en/of inlichtingen over facilitair en gebouwbeheer.

Beursvloer

Organisator HoLaPress Communicatie slaagde er in om 24 edities op rij gedurende 3 dagen een beursvloer te organiseren, waar zowel standhouders als bezoekers tevreden op terug kijken. In de eerste 18 edities in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, sinds 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Voor de 25ste editie, op 5, 6 en 7 juni 2024, streeft hij opnieuw naar een overeenkomstige beursvloer. Voor de facilitair verantwoordelijken in de horeca komt het erop neer, dat zij zich na het betreden van de beursvloer meteen welkom voelen met gratis voorzieningen als koffie, water, opbergvoorzieningen, een beurscatalogus en plattegrond. Tijdens hun bezoek voorzien standhouders en beursorganisatie hen van de nodige lezingen, presentaties, relatielunches, bedrijfsbijeenkomsten en/of dagafsluitingen. Bij elkaar een compleet vakevenement voor facilitair verantwoordelijken en gebouwbeheerders in de horeca.

Website

In de aanloop tot de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer houdt de beursorganisatie zowel passief als actief alle belangstellenden in de horeca op de hoogte van de ontwikkelingen. Actief door middel van nieuwsbrieven en passief door op deze website regelmatig bijdragen te plaatsen. Deze gaan over het lezingenprogramma, noviteiten, deelnemersbijeenkomsten, prijsuitreikingen, het aanbod van de standhouders of andere activiteiten op de beursvloer.

Daarnaast fungeert deze website als hun inhoudelijke vraagbaak. Onder de Beursthema’s staan de verschillende categorieën, waarin deelnemers hun diensten en producten aanbieden. In de Bezoekersinteresses staan aanbiedingen op de beursvloer, waarin de standhouders voorzien. In de rubriek Van deelnemers staan in de diverse subrubrieken informatie, kennisbijdragen, oplossingen, etc. die de standhouders met de facilitair verantwoordelijken in de culturele sector willen delen. Terwijl op de website van de FGNoviteitenprijs de beschrijvingen van veel noviteiten staan, die door de deelnemers op de beursvloer worden aangeboden.

Vanaf 1 april 2024 kunnen facilitair (mede-)verantwoordelijken zich op deze website ook gratis (voor)registreren als bezoeker van de 25ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, hét evenement voor facilitaire dienstverlening en gebouwbeheer.

Goed facilitair en gebouwbeheer dragen sterk bij aan een gastvrij onthaal van horecagasten

Deelnemers met een aanbod in de horeca

Op alfabetische volgorde

Onder het thema

Anticimex

Aquablu

Aritech

ASSA ABLOY

Backstage AV

Bazelmans AV

Bespaarmetled

BHV-Knop.nl

BijZaak

Bike.box

BIM4ALL

biocompact

BizziPhone

BrickBin

Cabb-in

Café Salento

Capriole

Capstone5

Circulware

Cleaning Workx

Coffee First

Condair

De Haan Westerhoff

De Klerk

De Verticale Tuinman

De Vries projekt design

Digitaal Logboek

Durable

Duurzame Bloemisten Groep

E-Station

Ecosmart

Effe Soep

EMMA Safety Footwear

Ergonomiewebshop.nl

Etna Coffee Technologies

Eureka Access Solutions

EWS Group

Fabromont

Facilitor

Firecom

Folie Effect

ForSur Solar

Fristads

GesselGroen

GP Groot

GripFactory

Groenendijk

GU-Nederland

Happy Cups

Harryvan

Health2Work

Healthy Fridge

Healzzy2Go

Heembouw

Hydewa Benelux

Iedema Projectstoffeerders

IMBuildings

InfoFrame

iTapToo

J.J. Darboven

Kieback & Peter

Klaver Fietsparkeren

Koltec Drytech

Kooi Security

Lighthouse Europe

Lockers and More

LogboekenOnline

Maessen

Mains-Solutions

Marvin's Garden

Marzan Security

Media Service Eindhoven

MEGAMAN

Meliopus

Milieu Service Nederland

Mobishield

Mr.Friendly

New Energy Systems

Noki Lock

Nonhebel

OKAMURA

Ological

Opnieuw!

OSIDevice

OTD Toegangstechniek

PASS Toegangssystemen

Paul Theuws Interieur

PicnixX

Pinball Palace

PLAN@OFFICE

Plantrent Office

Politie Werving

Procell

Projectum

Ruitenheer

Salto Systems

Satino by WEPA

Slurpzak

Smart Folie

SOCOTEC

Stel...

Stichting OPEN

Street-Stuff!

SW advies

Tandra Tekenservice

Tea of Life

That's drinks

Thermopatch

TKH Security

Toletto

Van Zelst

VDH Prevent4u

Veluws Licht

Vending@work

Vepa Bins

Versierdekerstboom.nl

WeGo Carsharing

X-Guard

Yoni.care

Zipperwall

ZMN Interieur