Sleutels veilig opgeborgen

Sleutels veilig opgeborgen

Sleutels geven toegang tot plaatsen waar niet iedereen welkom is. Dus is het zaak ze veilig op te bergen. Dat kan met een sleutelkast uit het uitgebreide assortiment van De Raat Security Products. Of het nu om 5 of 5000 sleutels gaat, of het kastje binnen of buiten moet hangen, een elektronisch cijferslot dient te hebben: mogelijkheden legio.

Verstoppen van sleutels onder de deurmat of bloempot is verleden tijd met de producten van Master Lock. Zo is de serie Select Access speciaal ontworpen om sleutels te beschermen tegen gebruik door onbevoegden en om ze te delen met geselecteerde personen. Denk aan de oppas, de werkster, medewerkers van de thuiszorg of werklui.

Ook voor professionele toepassingen zijn de kastjes uit deze serie goed toepasbaar voor toegang tot kantoren, bouw- en werkplaatsen en voorraadruimten. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt bij verhuur of verkoop van onroerend goed, voor hotels, B&B’s en verzorgingstehuizen. De kastjes zijn in diverse maten te krijgen, te bevestigen aan de muur, voorzien van een sleutelhaakje en met een mechanisch cijferslot.
[ + ]

Ook interessant:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken