Home 9 Standbouw voor maximaal € 100,- per m2

Standbouw voor maximaal € 100,- per m2

Bij standhouders vormen de kosten voor standbouw doorgaans de grootste kostenpost. Daarom begin de beursorganisatie in de zomer van 2022 gesprekken te voeren met standbouwers voor het maken van afspraken over de levering van standbouw tegen een prijs van maximaal E 100,- per vierkante meter. Zo kunnen de standhouders goedkoper en tegelijkertijd toch representatief deelnemen. Preferente standbouw dus..

Op deze website presenteren vanaf het najaar de deelnemende standbouwers zichzelf en hun aanbod. Zij hebben aan de organisatie de garantie gegeven, dat zij in staat zijn iedere standhouder met hun duurzaam systeembouw voor maximaal 100 euro een volwaardige stand aan te bieden, die helemaal voldoet aan het oogmerk van deelname. Uiteraard kunnen standhouders hun stand zelf altijd minder goedkoop maken, maar dat is dan een keuze van de standhouder, die voorbijgaat aan het oogmerk van deelname alleen.

Hoe werkt preferente standbouw? De standhouders leggen zelf contact. Vervolgens krijgen zij een stand aangeboden, die zij dan zelf beoordelen. Willen zij iets anders dan spreken zij dat zelf af met de standbouwer. Het is aan de standhouders hoe duur zij hun stand willen maken.

Géén commissie
De preferentie standbouw wordt enkel door middel van systeemstandbouw uitgevoerd. Daarin zullen de aangeboden concepten zoveel mogelijk worden aangeboden: harde wanden, wanden van doek, trussbouw, volledig stands, zelf samen te stellen stands, etc. Een maximum prijs van E 100,- per vierkante meter vormt steeds het uitgangspunt van de preferente standbouw.

Hoewel zeer ongebruikelijk betalen de deelnemende standbouwers géén commissie aan de beursorganisatie en geen deelnamegeld voor het concept. Daarnaast zorgt de beursorganisatie wel voor een aantal voordelen voor de deelnemende standhouders op voorwaarde, dat zij standbouw leveren voor maximaal E 100,- per vierkante meter. Zoals:

  • Bijna onbeperkte toegang tot de beursvloer.
  • Ruimere bouwtijden
  • Voorrang bij aanleveren van standbouwmaterialen
  • Gebruik van hal 12 voor landen en lossen?

 

In de deelnamevoorwaarden voor de preferente standbouw is onder meer een klachtenprocedure opgenomen voor standhouders, als zij hebben ervaren, dat er geen preferente standbouw is aangeboden.

Over de beursvloer:

Bouwreglement

de indeling

Op- en afbouw

Contact

Beursteam