Home » Informatie- en standhoudersbijeenkomsten op 12 september

Informatie- en standhoudersbijeenkomsten op 12 september

Op 12 september, om 9.30 uur en 11.30 uur, worden er in hotel Van der Valk in Zaltbommel standhouders- en informatiebijeenkomsten gehouden. Vanaf een half uur voor het begin van beide bijeenkomsten staan in de zaal koffie/thee/fris met zoetigheid en fruit klaar. De bijeenkomsten duren ongeveer een uur, zodat er daarna kan worden nagepraat. De samenkomst van 11.30 uur wordt bovendien afgesloten met een lunch.
De bijeenkomsten zijn bedoeld om de (aankomende) standhouders te informeren over de organisatorische aanpak van de 25ste editie op 5, 6 en 7 juni 2024. En om hen te informeren over de mogelijkheden die de organisatie aanbiedt voor deze jubileumeditie, zoals met het communicatiepakket, de standbouw, hun communicatie, zoals opgenomen in het communicatiepakket, de digitale communicatie, de organisatie van de beursvloer en de jubileumactiviteiten.
Aan de hand van een agenda licht de organisatie een aantal onderdelen toe van de vakbeurs (zie onderstaande, voorlopige agenda). Na de toelichtingen kunnen de aanwezigen meteen vragen stellen, zodat onduidelijkheden ter plekke opgehelderd kunnen worden. Ook kunnen er dan vragen gesteld worden, die niet over de onderwerpen op de agenda gaan. Voor vragen behoeft niet tot de standhoudersvergadering gewacht te worden. Die zijn altijd te stellen via het contactformulier. En uiteraard worden alle facilitaire toeleveranciers voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Agenda

  1. Welkom
  2. Deelnamevormen
  3. Communicatiepakket
  4. Aanvullend programma op de beursvloer
  5. Bezoekerswerving
  6. Bestelsite
  7. Digitale communicatie
  8. Jubileumactiviteiten
  9. Wat verder ter tafel komt

Tijdens de standhouders- en informatiebijeenkomst geeft de organisatie niet alleen in korte tijd inzicht in deelname, maar hebben geïnteresseerden ook volop gelegenheid ter toelichting aanvullende vragen te stellen.

Toelichtingen:

Ter inleiding

Beursthema's

Bezoekersinteresses

Inschrijfformulier standhoudersvergadering

Inschrijfformulier Standhoudersvergadering op 12 september 2023

Mijn voorkeur gaat uit naar: