Home » Standhoudersvergadering op 14 februari

Standhoudersvergadering op 14 februari

Op 14 februari, 9.30 uur wordt er in hotel Van der Valk in Zaltbommel een standhoudersvergadering gehouden. Voor de eerdere deelnemers staat er vanaf 9.00 uur koffie met zoetigheid en fruit klaar. Om ongeveer 10.30 is de bijeenkomst voorbij en kan er worden nagepraat met koffie. Bij grote belangstelling zal om 11.00 uur een tweede standhoudersvergadering plaatsvinden.

De standhoudersvergadering is bedoeld om de (aankomende) standhouders te informeren over de organisatorische aanpak van de 24ste editie op 7, 8 en 9 juni. En om hen te informeren over de mogelijkheden die de organisatie aanbiedt voor hun communicatie, zoals opgenomen in het communicatiepakket.

Aan de hand van een agenda licht de organisatie een aantal onderdelen toe van de vakbeurs (zie onderstaande agenda). Na de toelichtingen kunnen de aanwezigen meteen vragen stellen, zodat onduidelijkheden ter plekke opgehelderd kunnen worden. Ook kunnen er dan vragen gesteld worden, die niet over de onderwerpen op de agenda gaan. Voor vragen behoeft niet tot de standhoudersvergadering gewacht te worden. Die zijn altijd te stellen via het contactformulier.

 

Agenda

  1. Welkom
  2. Deelnamevormen
  3. Communicatiepakket
  4. Aanvullend programma op de beursvloer
  5. Bezoekerswerving
  6. Wat verder ter tafel komt

Bezoeken standhoudersvergadering draagt bij aan een goede deelname.

Deelnemen:

Bezoekersinteresses

Deelname mogelijkheden

365 dagen deelnemen

Contact

Inschrijfformulier standhoudersvergadering

Inschrijfformulier Standhoudersvergadering op 14 februari 2023