Home 9 Standruimte huren of ontzorgd deelnemen?

Standruimte huren of ontzorgd deelnemen?

Beperkte de aanwezigheid van de standhouders om deel te nemen, zich tot nu toe enkel tot het huren van een standruimte, met de introductie van het concept Ontzorgde deelname krijgt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer er een nieuwe dimensie bij: de presentatie kan voortaan ook ingevuld worden met een complete deelname.

Om de standhouders tegemoet te komen die deelnemen met een gehuurde standruimte ontwikkelde de beursorganisatie het concept van preferente standbouw. Daartoe begon de beursorganisatie in de zomer van 2022 gesprekken te voeren met standbouwers voor het maken van afspraken over de levering van standbouw tegen een prijs van maximaal E 100,- per vierkante meter. Zo kunnen de standhouders met een gehuurde standruimte goedkoper en tegelijkertijd toch representatief deelnemen.

Concept Ontzorgd deelnemen
Het concept Ontzorgde deelname houdt in, dat geen standruimte wordt gehuurd, maar een deelnamepakket gekocht.
Dit bestaat uit een:

Bij hun inschrijving kunnen deelnemers aangeven naar wat voor standplaats hun voorkeur uit gaat: wel/niet geclusterd met andere deelnemers van hetzelfde dossieronderwerp, zodat zij tezamen een themaplein kunnen vormen. Deelnemers kiezen dus niet hun stand zelf uit, maar krijgen deze toegewezen in de maand voorafgaande aan de beurs.

Het is deelnemers aan het concept Ontzorgde deelname evenmin toegestaan om voorwerpen te plaatsen, hoger dan 1 meter, in de zichtlijn van de stand. Verder mogen deelnemers enkel meubilair op hun stand plaatsen, dat via de organisatie is afgenomen. Evenmin is het hen toegestaan om voorwerpen te plaatsen in de stand hoger dan de achterwand van de stand. Aan de standwanden mag niets worden bevestigd met uitzondering van posterlijsten, die door de organisatie ter beschikking zijn gesteld.

Meer over deelnemen:

365 dagen aandacht

Door wie bezocht?

Zichtbaar deelnemen

Contact

Beursteam