Home » Streven naar een rimpelloze op- en afbouw

Streven naar een rimpelloze op- en afbouw

Iedere standhouder met beurservaring weet, dat het er tijdens de periode van op- en afbouw van beurzen hectisch aan toe kan gaan. Met een kwart eeuw vakbeurzen organiseren streeft de beursorganisatie er naar om deze tijd voorafgaande en na afloop van de vakbeurs zo rimpelloos te laten verlopen. Onze uitgangspunten.

Om juridische redenen wil beursorganisator HoLaPress Communicatie tijdens de op- en afbouwperiode geen onbevoegde personen tot de beursvloer toelaten. Daarom dienen alle standbouwers en toeleveranciers zich eerst in te schrijven om toegang te krijgen tot de beursvloer en om voorzieningen te kunnen bestellen.

Voor de aan- en afvoer van alle materialen voor op de beursvloer, waarvoor in de periode van zondag 4 juni tot en met zaterdag 10 juni toegang tot het Jaarbeurs terrein is vereist, gelden logistieke regels. Deze zijn van toepassing op alle exposanten, standbouwers en toeleverancies, die op welke wijze dan ook, in het kader van de op- en afbouw van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer toegang tot het terrein van de Jaarbeurs willen krijgen. Meer lezen

 

De organisatie streeft naar een rimpelloze op- en afbouwperiode.

Standbouw:

Bouwreglement

Themapleinen

Beursteam

Standbouw via de organisatie