Wat standhouders vooraf moeten weten

De beursorganisatie voorziet in een aantal benodigdheden voor de standhouders, die niet met de inrichting van hun stand hebben te maken, maar alles met het gebruik van de stand. Sommige van deze benodigdheden zijn verplicht, zoals de toegangsbadges, maar de meeste zijn facultatief. Zij behoeven niet afgenomen te worden, maar stellen de standhoudende bedrijven wel in staat om van hun deelname gemakkelijker het gewenste succes te maken.

Alle voorzieningen zijn door middel van een trefwoord in onderstaande lijst opgenomen, zodat de deelnemers meteen kunnen controleren of zij

geen benodigdheden zijn vergeten. Via de trefwoorden met onderliggende link kunnen zij dan meteen naar de bestelpagina gaan. Ook zijn alle bestelpagina’s rechtstreeks te bezoeken.

Bent u op zoek naar een bepaalde benodigdheid, die niet in onderstaande lijst is opgenomen, maar waar u als deelnemer wel behoefte aan hebt, laat het ons dat weten. Wellicht is deze aan onze aandacht ontsnapt en gaan we daar alsnog in voorzien. In de andere gevallen kan de organisatie al meedenkend wellicht in een oplossing voorzien.


Bestellijst standbenodigdheden