Ter inleiding

Wat deelnemers met kennis, informatie en berichten kunnen

Iedere deelnemer heeft wel iets te vertellen. Dat kan gaan over bestaande kennis, informatie of deskundigheid; dan wel over wat er gebeurt in de organisatie dat de moeite van een mededeling waard is. En dat kan gecommuniceerd worden in de vorm van een nieuwsbericht, kennisbijdrage, agendabericht of als een persoonlijke boodschap voor (toekomstige) relaties. Met dit in het achterhoofd stelde de beursorganisatie een communicatiepakket samen voor de deelnemers, waarmee zij hun berichtgeving naar de bezoekers van de vakbeurs kunnen invullen. In onderstaande subrubrieken zijn de mogelijkheden van de berichtgeving ingedeeld. Ieder mededeling van de deelnemers krijgt daarin plaats in de vorm van een bericht met achtergrondpagina. Precies, zoals dat nu al het geval is bij de media Facilitair Journaal.

Op basis van het Communicatiepakket 2021 publiceert de beursorganisatie alle aangeleverde berichten van de deelnemers in de rubriek Nieuwsberichten. De 10 laatst aangeleverde berichten daarin zijn ook zichtbaar in de rubriek In de actualiteit op de voorpagina van deze website. Tegelijkertijd met de publicatie in de rubriek Nieuwsberichten zullen berichten, die voldoen aan de voorwaarden van kennisbijdragen en oplossingen, ook daar gepubliceerd worden. Dat is goed voor de bezoekerswerving en goed voor het genereren van aandacht voor de deelnemer.

Na publicatie op de websites zal de beursorganisatie de berichten gebruiken in de communicatie van de bezoekerswerving als die van het Facilitair Journaal. Wanneer en hoe is voorbehouden aan de uitgever, maar deelnemers kunnen ervan verzekerd zijn, dat dit gebeurt met de grootst mogelijke welwillendheid, zo maximaal als mogelijk en even veelvuldig als er aanleiding toe is.