Trendrapport facilitaire horecadienstverlening 

Trendrapport facilitaire horecadienstverlening 

Het is onze missie om mensen met lekker eten en drinken te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. En wil je als facilitaire horecadienstverlener blíjven verleiden, dan is het essentieel om doorlopend te innoveren en steeds weer op zoek te gaan naar kansen om de dienstverlening te vernieuwen. Om richting te geven aan onze innovaties en vernieuwingen, werken we met jaarthema’s. Deze jaarthema’s spelen in op de trends en ontwikkelingen in de markt en sluiten aan op de wensen en behoeften op de locaties. Ook vinden wij het belangrijk dat de thema’s een beetje prikkelend zijn en een reactie uitlokken, zodat erover gesproken wordt. Het thema staat een jaar lang centraal en wordt daarna blijvend onderdeel van onze aanpak.

Natuurlijk hebben we ook voor 2023 een jaarthema: Vitam, dat kan anders! Hiermee spelen we in op een aantal trends en ontwikkelingen die we in dit rapport beschrijven, maar houden we ook juist vast aan wat we al twintig jaar met veel succes doen. En dat is het altijd nét even anders doen.

Trend 1: terug naar de natuur
Even rust pakken met een boswandeling, pure gerechten bereiden met groenten uit
[ + ]

Originally posted on 13 april 2023 @ 16:45

Ook interessant:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken