Home 9 Uitbreiding van de gangbare beursvloer

Uitbreiding van de gangbare beursvloer

In de loop van zijn bestaan ontwikkelde ook de indeling van de beursvloer zich. De komende beurseditie is daar geen uitzondering op, want uitgebreid met het onderdeel Ontzorgd deelnemen. Daarom onderstaande toelichting op de indeling van de beursvloer.

Deze begint net buiten de hallen 10, 11 en 12 bij de registratiebalies. Alle bezoekers van het evenement kunnen zich daar registreren of hun badge afhalen als zij zich al hebben voorgeregistreerd.

De toegang tot de beursvloer verschilt per tijdstip. Wie voor het beginuur aanwezig is, komt eerst via de ingang van de vroege vogels binnen. Bij deze ingang kunnen bezoekers vóór 10.00 uur beginnen met koffie, in een van de klusjes desgewenst spullen opbergen of op een van de zitplaatsen hun sociale contacten onderhouden. Deze ingang sluit omstreeks 11.00 uur en is de rest van de dag alleen nog vanuit de beursvloer te bereiken. Om 10.00 uur gaat de toegang open die rechtstreeks toegang tot de beursvloer geeft.

Drie delen
De beursvloer bestaat uit drie gedeelten. Deze begint met de stands, waarvoor de deelnemers ruimte hebben gehuurd. Deze zijn allemaal verschillend en naar eigen inzicht ingericht. Voor de komende editie zal dit beursconcept voor de 24ste keer worden toegepast. Nieuw is in de komende editie het deel met Ontzorgde deelname, dat meteen na het gedeelte met de vrije standinvulling. Tenslotte wordt de beursvloer afgesloten met het cateringterras.

Deze beursvloer wordt met enkele facilitaire voorzieningen aangevuld. Zo is er het al eerder aangegeven terras van de vroege vogels. Dat is gedurende de gehele dag toegankelijk vanuit de beursvloer; voor wie even rustig wil bijpraten, even afstand wil nemen van de hectiek van de beursvloer of in stilte een kopje koffie wil drinken. Verder is er aan de zijkant het zalencentrum, waar de gehele dag lezingen en andere bijeenkomst plaatsvinden. In de periferie van de beursvloer zijn er de toiletgroepen en de balie van de beursorganisatie.

Over de beursvloer:

Standbouw € 100,-

Bouwreglement

Op- en afbouw

Contact

Beursteam