Van alle markten thuis voor interieur

Van alle markten thuis voor interieur

Hoe kleed je een pand of een andere bedrijfslocatie passend aan? Een deskundige, ervaren adviseur weet oplossingen. Met behulp van moderne technieken kan de opdrachtgever antwoorden krijgen op wat die wil.

Het is een expertise van Verel Building Experiences. Het combineert ervaring en vakmanschap in interieurbouw en eventbouw met de nieuwste digitale trends. Met creativiteit en daadkracht maakt het instrumenten om merken te bouwen en toekomst te geven.

„In Design Thinking zit onze kracht: snel van idee naar concept, naar realisatie in de praktijk. Daarom zijn we de perfecte partner voor de totale realisatie van slim interieurwerk en innovatieve events.”

Belevenissen
Sinds 2004 staat Verel voor het versterken van merken door het Bouwen van Belevenissen. Dat gebeurt voor bedrijven, retail en horeca. De aanpak is gebaseerd op Denken Durven Doen. Met een deskundig team dat meedenkt en ontwerpt, eigenzinnige vragen durft te stellen en met creatieve en duurzame oplossingen komt. Van ontwerp tot en met montage en productie. Zo worden doordachte
[ + ]

Originally posted on 1 april 2022 @ 16:05

Ook interessant:

Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken