test fr
Home » Deskundigheid » Van alle markten thuis

Van alle markten thuis

Deskundig op gebied van schoonmaak, catering en facilitair. Een bedrijf kan zelf alles willen regelen maar ook besluiten zicht te concentreren op kernprocessen. Dan kan de rest om de boel draaiende te houden aan een specialist worden overgelaten. Deskundig op het gebied van schoonmaak, facilitaire services en catering en horeca.

De schoonmaakservice bestaat bij Atalian uit drie onderdelen. De dagelijkse schoonmaak is geschikt voor zowel kantoor, zorginstelling, school, winkel als sportaccommodatie. Voor een frisse blik naar binnen en buiten bestaat de glasbewassing en gevelreiniging. Alle soorten ramen en gevels kunnen onder handen worden genomen.

Daarnaast biedt Atalian specialistisch onderhoud aan. Dat kan gaan om specialistisch vloeronderhoud, industriële schoonmaak, dieptereiniging of calamiteitenschoonmaak. Ook ict-reiniging of het zorgen voor een goed geur en lucht behoren tot de mogelijkheden.

De facilitaire dienstverlening van Atalian beslaat een breed pakket. Dat is in de eerste plaats het kunnen leveren van een goede receptionist of de beveiliging regelen. Atalian kan ook de huismeester zijn voor technisch beheer en onderhoud die de piepende deur smeert, de verwarming weer aan de praat krijgt of interne verhuizingen regelt. Een servicedesk is beschikbaar in geval van nood, zoals helpen bij een verstopt toilet of een airco die het niet doet.

Tot facilitaire dienstverlening hoort ook groenvoorziening en interieurbeplanting. De groene service van Atalian draait om tuinaanleg, onderhoud en beheer. Dat levert vier diensten op die bijdragen aan een levendige, prettige én veilige werk- en woonomgeving. Behalve interieurbeplanting en groenvoorziening zijn dat onkruidbestrijding en gladheidsbestrijding.

Overige facilitaire diensten zijn afvalbeheer, ongediertebestrijding en de postkamer.

Ook zorgt Atalian voor de inwendige mens, ofwel catering en horeca. Dat is niet alleen het bedrijfsrestaurant (cateringconcept Green Kitchen met aandacht voor gezond- en duurzaamheid) maar ook het voorzien van onder meer warmedrankautomaten en een catering webshop.

Meer informatie