Veilig en welkom over de drempel

Veilig en welkom over de drempel

Veilig ergens kunnen lopen en zich welkom voelen. Dat zijn twee zaken waarvoor antislip oplossingen en entreematten kunnen zorgen. Voor de zakelijke markt is het belangrijk om een goede indruk te maken en geen ongewenste glijpartijen te krijgen.

Het is het visitekaartje van distributeur Nonhebel. Het biedt een ruim assortiment aan hoogwaardige producten om de oppervlakken antislip te maken en de veiligheid in de woon-/werkomgeving te garanderen. Als hoofddistributeur van o.a. 3M heeft het een compleet productaanbod voor de zichtbare veiligheid van een project of bedrijf.

Voorkom uitglijdgevaar en (bedrijfs) ongevallen met antislip tape, antislip coating en antislip vlonderstrips. „Met jarenlange ervaring in verschillende antislip oplossingen is Nonhebel de specialist. Wij laten u niet vallen!”

Antislip buiten
Is een klant u op zoek naar antislip coating voor buiten om zelf aan te brengen dan is DuraGrip antislip coating de oplossing. Wordt antislip gezocht voor op een trap denk dan aan antislip traptreden of antislip trapneuzen.
[ + ]

Originally posted on 1 april 2022 @ 15:01

Ook interessant:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken