Home 9 Deskundigheid 9 Vruchtensappen zonder gedoe

Vruchtensappen zonder gedoe

Vers geperst sap is erg lekker, maar brengt veel werk met zich mee. Kartonnen pakken vruchtensap, overgeschonken in kannen geven een flinke berg afval en is milieubelastend.

Er bestaat een mogelijkheid om op een eenvoudige en hygiënische manier verschillende vruchtensappen aan te bieden.

Die mogelijkheid biedt Grapos Softdrinks. Met één simpele handeling kan een glas vruchtensap getapt worden. Iedereen kan het. Medewerkers, maar ook gebruikers.

„Met één druk op de knop wordt gekoeld en gefilterd leidingwater, samen met extracten tot een heerlijk sapje gemixt.”

Nooit meer sinaasappels persen
Kratten gevuld met sinaasappels worden van over de hele wereld getransporteerd zodat er hier een versgeperst sapje gedronken kan worden. Deze vorm van sinasappelsap heeft in het algemeen de voorkeur. maar het proces is behoorlijk milieuvervuilend. 

Daarnaast is het persen van de sinaasappel een arbeidsintensief proces. Of je nu met een handmatige juicer  of met een automatische sinaasappelpers werkt: het kost veel tijd en je blijft altijd met restafval zitten. 
Met de sapdispensers van Grapos bespaar je op transport, opslag en afval van sinaasappels en je bespaart op de kosten van de koeling van de dranken. „Je bent altijd verzekerd van perfect gekoelde vruchtensappen die hygiënisch worden getapt.”