Home 9 Waar bezoekers in zijn geïnteresseerd

Waar bezoekers in zijn geïnteresseerd

Het takenpakket van de bezoekende facilitair managers en gebouwbeheerders is zeer veelzijdig. Naast alles rondom de werkplek en de -omgeving behoort het ook tot hun taak om het gebouw en het bedrijfsterrein te faciliteren. Dit enorm ruime takkenpakket weerspiegelt zich in het aanbod van de standhouders.

Om enigszins een idee te krijgen waar de bezoekers interesse in hebben, zette de beursorganisatie in samenwerking met de redactie van het Facilitair Journaal een aantal onderwerpen op een rij. Bedoeld om bezoekers meer inzicht in het aanbod te geven; en geïnteresseerde bedrijven een indruk te geven, waarin bezoekers van de vakbeurs zijn geïnteresseerd. Dit overzicht Waarin geïnteresseerd is niet uitputtend en verschilt per editie.

Om de geïnteresseerde bezoekers inzicht te geven bij wie zij dit aanbod kunnen aantreffen, is het overzicht In wie geïnteresseerd opgenomen. Daarin staan de deelnemers van zowel de afgelopen als de komende editie. De meeste van deze toeleveranciers nemen zowel in 2022 als in 2023 deel. Bedoeld om geïnteresseerde bedrijven een indruk te geven in hoeverre de bezoekers van de vakbeurs in hun toeleverantie zijn geïnteresseerd.

Omdat het kan voorkomen, dat de bezoekers interesse hebben in onderwerpen, die niet in dit overzicht zijn opgenomen, kan bij twijfel het beste contact opgenomen worden met de redactie van het Facilitair Journaal of het beursteam. Waar mogelijk vullen zij de lijsten dan aan.

Op basis van een interesselijst kunnen bezoekers gerichter standhouders bezoeken.

Meer over deelnemen:

Door wie bezocht

365 dagen aandacht

Deelnamemogelijkheden

Themapleinen

Zichtbaar deelnemen

Contact

Beursteam