Home » Opgeruimd kantoor » 166. Waar de oriëntatie op de bijna oneindigheid van lockers begint

166. Waar de oriëntatie op de bijna oneindigheid van lockers begint

166. Waar de oriëntatie op de bijna oneindigheid van lockers begint

Het gemak van lockers om iets op te bergen, is ontegenzeggelijk. Of het nu gaat om scholieren of studenten, zorgmedewerkers of patiënten, beurs-of museumbezoekers, dan wel bezorgdiensten of bagagekluizen, lockers vormen voor hen de meest toepasbare opbergsystemen. Bovendien veilig, overzichtelijk, gemakkelijk en betaalbaar. Wat niet standaard in het assortiment is opgenomen, kan op maat gemaakt worden. Oriëntatie op deze bijna oneindigheid van lockers begint daarom met een bezoek aan de beursvloer.

Maar lockers zijn natuurlijk niet alleen maar opbergsystemen, die voor iedere doelgroep geschikt zijn. Het zijn ook producten, die duurzaam geproduceerd moeten zijn, verkrijgbaar in alle maten, afmetingen, aantallen en kleuren. Naast gebruiksvriendelijk en te openen met een sleutel, pasje of een app. Vanzelfsprekend met een eigentijds ontwerp en perfect ingepast in het interieur van school, kantoor, zorginstelling of sportclub. En al naar gelang de plaats van het gebruik, hufterproof.

Daarnaast kunnen lockers ook op verschillende manieren geleverd worden. Op de klassieke manier, kopen. Huren op verschillende manieren kan tegenwoordig ook. Een organisatie schaft de lockers collectief aan en verhuurt deze dan door aan
Meer lezen

24ste Editie:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken