Welkom op de 23ste editie

Welkom op de 23ste editie

Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 vindt op 8, 9 en 10 juni 2022 eindelijk de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht plaats. Op alle dagen kunnen de bezoekers de honderden standhouders, deskundigen en relaties ontmoeten; kennis  op doen bij een van de tientallen lezingen; oplossingen vinden of een deskundig antwoord krijgen op het gebied van werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken. Kortom, gedurende woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 juni vindt weer het evenement in Nederland op het gebied van werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken plaats.

Op deze website kunt u naast de deelnemerslijst en het lezingenoverzicht ook terecht voor wat de deelnemers nog meer hebben aan te bieden, zoals deskundigheden en oplossingen. Naast de groeten en bedrijfsnieuws, die zij met u willen delen. Ter afsluiting treft u hieronder een stuk praktische informatie om uw bezoek optimaal te laten verlopen.

Zien wij elkaar in Utrecht!

Openingstijden

Woensdag      10.00 – 18.00 uur

Donderdag     10.00 – 18.00 uur

Vrijdag           10.00 – 17.00 uur

Beursvloer

Hallen 10, 11 en 12 Jaarbeurs Utrecht

Toegang

Beursbezoek is gratis na (voor)registratie

Eerder aanwezig

Voor bezoekers die al voor de opening van de beursvloer aanwezig zijn, worden door Café Salento voorzien van koffie.

Plattegronden

De beursorganisatie plaatst plattegronden op de beursvloer, voorziet in losse plattegronden op de beursvloer en wijst bezoekers in de catalogus de weg.

Bereikbaarheid

Kennisoverdracht

Op de beursvloer zorgt een aantal deelnemers voor kennisoverdracht in de zaal in hal 10. Het lezingenprogramma staat op deze website en iedere dag bij het begin van de zaal.

Beurscatalogus

Voor beursbezoekers is er een beurscatalogus, die is opgenomen in het Facilitair Journaal