Welkom op de 24ste editie

Nadat op 8, 9 en 10 juni de noodgedwongen verschoven 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer succesvol werd gehouden, besloot HoLaPress Communicatie als beursorganisatie om de 24ste editie ook in juni te gaan organiseren, namelijk op 8, 9 en 10 juni 2022 in dezelfde hallen 10, 1 en 12 van de Jaarbeurs Utrecht. Na zowel in januari 2021 als 2022 de vakbeurs van overheidswege was verboden, achtte hij het risico te groot om de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer al in januari 2023 te gaan houden.

Ter aanvulling en in aansluiting op 22 edities in januari organiseert de beursorganisatie in diezelfde maand wel de vakbeurs FGNoviteiten&oplossingen, waar uitsluitend ontzorgd aan deelgenomen kan worden. Daarmee vindt er een volwaardig evenement plaats, maar ingeval van afgelasting ontstaat er dan geen immense schadepost voor zowel deelnemers als beursorganisatie.

De 24ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer zal door HoLaPress Communicatie met dezelfde inzet en ijver als de voorafgaande 23 edities worden georganiseerd. Met dezelfde intensieve bezoekerswerving, maar aangevuld met een digitale ondersteuning van zijn deelnemers. Vooral dit laatste stelt de honderden deelnemers in staat om gedurende 365 dagen te communiceren met de tienduizenden bezoekers van zowel de website als de beursvloer van de vakbeurs.

De derde aanpassing van het concept van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is de aanvulling met Ontzorgd deelnemen. Aansluitend op de beursvloer gaat de beursorganisatie plaats inruimen voor een aantal standaard systeemstands met een gelijke standbouw en beperkte inrichtingsmogelijkheden. Gesitueerd tussen de stands met een eigen, vrije invulling en het cateringterras in hal 12.

Kortom, de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023 op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 juni zal zijn positie als hét nationale evenement van Nederland op het gebied van werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken nóg nadrukkelijker invullen.

Zien wij elkaar in Utrecht!

Openingstijden

Woensdag 7 juni  10.00 – 17.00 uur

Donderdag 8 juni 10.00 – 17.00 uur

Vrijdag 9 juni       10.00 – 16.00 uur

Beursvloer

Hallen 10, 11 en 12, Jaarbeurs Utrecht

Toegang

Beursbezoek is gratis na registratie (met ‘koffie voor vroege vogels, die eerder aanwezig is).

Bereikbaarheid

Lezingen

Door standhouders na aanmelding bij de lezingencommissie.

Beurscatalogus

Voor beursbezoekers publiceert het Facilitair Journaal in samenwerking met de beursorganisatie een catalogus, die is opgenomen in het nummer van 6 juni 2023 van het Facilitair Journaal.

Zichtbaarheid

De beurorganisatie stelt in samenwerking met het Facilitair Journaal een overzicht samen van sponsor- en advertentiemogelijkheden, Zichtbaar voor, tijdens en na de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023. Publicatie is voorzien in het najaar van 2022.