Zorgeloos deelnemen

Zorgeloos deelnemen

Zorgeloos en toch optimaal deelnemen

Wie wel wil deelnemen, maar geen ‘gedoe’ wil hebben met standbouw, het uitnodigen van zijn relaties en daarnaast maximale bekendheid wil krijgen onder de (potentiële) bezoekers is bij de vakbeurs Facilitair op zijn plek. Deze deelnemers kunnen zorgeloos deelnemen, omdat de beursorganisatie hen het nodige uit handen neemt:

  • Zij kunnen gratis een standontwerp aanvragen met de garantie dat zij na aanschaf daarvan maximaal € 100,- voor topstandbouw betalen. De prijzen voor standaardstandbouw liggen op € 50,-; die van luxe standbouw op € 75,-. Meer info.
  • Informatie en kennis die deze deelnemers willen delen met de doelgroep –  beursbezoekers en andere professionals – kunnen dat sturen naar de Nieuwsbank. De beursorganisatie zorgt dan in samenwerking met de Media Facilitair Journaal voor de communicatie met de aangeleverde materialen. Meer info.
  • De beursorganisatie nodigt in de week vóór de vakbeurs alle belangstellenden voor de eerdere aangeleverde kennis en informatie van deze deelnemers uit. Dat gebeurt uit naam van de deelnemer en met een call for action. Meer info. Deze uitnodigingenlijst kan de deelnemer desgewenst uitbreiden met een lijst van zijn relatiebestand.

Zo voert de beursorganisatie zijn streven uit om het zijn deelnemers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Omdat deelname aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer niet hun core-business is.

Hebt u nog vragen en/of opmerkingen over dit concept neem dan gerust contact op