Zuivere koffie op alle gebieden

Zuivere koffie op alle gebieden

Tegenwoordig telt bij kwaliteit van de koffie en andere warme dranken niet alleen hoe het smaakt. Ook de manier waarop het product is gemaakt, eerlijk of niet, telt zwaar. Hoe krijg je zuivere koffie, in alle opzichten?

Al meer dan 150 jaar zet J. J. Darboven zich in om de beste koffiebonen te branden, uitstekende koffiecreaties te produceren en unieke koffiemerken te verkopen.
De producent houdt niet alleen van koffie maar ook van thee en cacao.

Het is een internationale koffiebrander, die onder meer zorgt voor dagelijks versgebrande kwaliteitskoffie, waaronder de merken: Café Intencion (Max Havelaar/Fairtrade), Alfredo Espresso, Movenpick Café, J.J. Darboven Classics, Eilles Thee (ook Fairtrade en biologisch), Cocaya drinkchocolade (ook Fairtrade en biologisch), koffiemachines (onder andere WMF, Schaerer, Franke, ETNA, Bravilor) en aanverwante artikelen.

„Overal waarderen koffieliefhebbers de kwaliteit van J.J. Darboven koffie.” Daarom verlaten dagelijks enkele tonnen gebrande koffie, thee, cacao en serviceproducten het hoofdkantoor van het bedrijf in Hamburg. Hun bestemmingen zijn kruideniers, hotels, restaurants en cafés over de hele wereld.
[ + ]Ook interessant:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken