Hét vakevenement voor werkplekken, gebouwbeheer en werkomgeving

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 Sfeerimpressie Vakbeursfacilitair.nl

Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland. De (her) inschrijving, die door de coronacrises werd opgeschort, is inmiddels succesvol van start gegaan. Begin oktober hadden zich al ruim 100 deelnemers ingeschreven.

Het decennialange succes van dit driedaags vak evenement komt voort uit de behoefte van de facilitaire professionals aan fysieke ontmoeting met hun relaties, nieuwe leveranciers en met elkaar. Tijdens deze ontmoetingen halen zij kennis op, laten zij zich informeren, gaan met elkaar in discussie en signaleren de jongste ontwikkelingen voor de terreinen, waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

De feiten spreken voor zich
Dat de jaarlijkse vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 8, 9 en 10 Juni 2022 zijn 23ste editie gaat beleven, geeft al aan, dat het vak evenement in de sector in een behoefte voorziet. Dat wordt niet alleen ondersteund door de bezoekersaantallen, maar ook door het aantal tevreden deelnemers en het hoge rapportcijfer van zijn bezoekers. Feiten die voor zich spreken. 

Uit de bezoekerscijfers valt ook op te maken, dat de bezoekers verantwoording dragen voor de werkplekken van meer dan de helft van bijna 11 miljoen werknemers in Nederland. Met zo’n 9,5 duizend euro per werkplek zijn zij daarom (mede-)verantwoordelijk voor het beheer van een gezamenlijk budget van ongeveer 55 miljard euro. 

Bezoekers aantallen beurs 2020 Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer Vakbeursfacilitair.nl
Standhouders aantallen beurs 2020 Vakbeursfacilitair.nl
Prijzen topstandbouw maximaal Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer Vakbeursfacilitair.nl
Deelname beurs per jaar Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer Vakbeursfacilitair.nl

Na 22 jaar nog altijd aan de top
Het begon in 1999 met de vakbeurs Gemeente Facilitair, met ruim 100 standhouders en zo’n 1.300 bezoekers in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. In 2020 beleefde het vakgebied zijn 22ste editie in de Jaarbeurs in Utrecht. Met bijna 300 standhoudende bedrijven en bijna 13.000 bezoekers.

Al vele jaren beschouwen heel veel Nederlandstalige verantwoordelijken voor de werkplekken, het gebouwbeheer en de werkomgeving in hun organisatie de vakbeurs als hét evenement om zich op hun vakgebied te oriënteren. Daarmee is de vakbeurs de belangrijkste ingang voor eindgebruikende bedrijven op zoek naar informatie en kennis voor hun werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer. Met tientallen miljarden aan bestedingen.

Wat de 23ste editie gaat brengen, kan de organisatie niet voorspellen. In de lijn der verwachtingen, uiteraard gebaseerd op een langjarige traditie, ligt een evenement in het verschiet, dat voorziet in een grote behoefte.

Uw belangstelling is gewekt of heeft u behoefte aan meer informatie. Kijk dan verder op deze website of neem vrijblijvend contact op.