Deelnemersgids

Aquablu

Met de Aquablu Refill waterdispenser krijg je toegang tot heerlijke gezonde drankjes, zonder het afval.  Het systeem is gemakkelijk in gebruik, biedt verschillende verfrissende watertypes en maakt de persoonlijke impact van de gebruiker tastbaar. Op deze manier worden gebruikers gestimuleerd om meer water te drinken. Goed voor de vitaliteit & productiviteit op de werkvloer. 

Hoe werkt het systeem? 

Onze slimme water dispenser zet leidingwater om in perfect gefilterd water met toegevoegde mineralen. Altijd veilig en van de hoogste kwaliteit. Bruisend, gekoeld of met een vleugje smaak – aan jou de keuze. Hiermee kunnen medewerkers genieten van heerlijke drankjes en tegelijkertijd plastic afval verminderen. Bij elke tapbeurt bespaart je niet alleen plastic afval en CO2, maar voor elke liter water die er wordt getapt, doneren wij ook 1 liter aan ontwikkelingslanden. Jaarlijks ontvangt elk bedrijf een gepersonaliseerd overzicht van de gemaakte impact middels het Aquablu watertappunt. 

Aquablu

's-Gravendamseweg 53 2215 TC Voorhout Nederland 088-786 51 80 info@aquablu.com https://www.aquablu.com/nl/

Ons autonome watertappunt biedt gebouwen ook de mogelijkheid ruimte, kosten en tijd te besparen t.o.v. water in wegwerpverpakkingen. Met behulp van custom meubels en een breed assortiment van uitbreidingen (o.a. betaalsysteem) kan het systeem aangepast worden naar de wensen van de locatie. Duurzaam én onderscheidend.

Niet overtuigd? Kom langs bij stand 11.4.06 voor een tasting.