Deelnemersgids

Ruitenheer

Is een bundeling van diverse specialistische bedrijven actief in de bouw en facilitaire sector. Wij leveren totaaloplossingen op het gebied van service en onderhoud, zoals gevelonderhoud, schoonmaak, hygiëne care, schilderwerk, calamiteiten en glasbewassing. Alles voor uw pand onder één dak.

Landelijke dekking:

Ruitenheer is in elke regio beschikbaar. Dit komt omdat Ruitenheer door het hele land verspreid zit. Hierdoor zijn we in staat om bedrijven altijd en overal te ondersteunen.

Eigen gediplomeerde medewerkers:

Ruitenheer werkt met eigen opgeleid personeel. Onze investering van energie, tijd en geld in de medewerkers loont en leidt aanhoudend tot verbreding en vergroting van kennis en ervaring binnen onze organisatie.

24/7 professionele hulpverlening:

Wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu-incidenten of andere calamiteiten zijn helaas slecht te voorspellen. Met Ruitenheer weet u zeker dat u snel over een deskundig team beschikt dat adequate en professionele hulp biedt. In welke situatie dan ook.

Waar staat Ruitenheer voor?

Ruitenheer heeft als missie haar klanten volledig te bedienen en de zorgen te ontnemen op het gebied van service en onderhoud. In deze

Ruitenheer

Transistorstraat 71 1322 CK Almere Nederland 020-697 55 60 info@ruitenheer.nl http://www.ruitenheer.nl

branche zijn wij trendsetter op MVO-gebied. Dit uit zich in de verschillende dimensies van MVO die wij doorvoeren in de verschillende dimensies van MVO die wij doorvoeren in de verschillende bedrijfsonderdelen voor onze opdrachtgevers en voor ons. Ook is Ruitenheer een bedrijf dat maatschappelijk, sociaal en sportief betrokken is. Naast de sponsoring bij diverse (sport)verenigingen ondersteunt Ruitenheer ook vele stichtingen, instellingen en goede doelen welke uitzonderlijk goed werk verrichten voor onze maatschappij.