Facilitaire duurzaamheid is niet meer weg te denken

Duurzaamheid raakt de gehele bedrijfsorganisatie, maar levert ook de nodige voordelen op. Of het nou financieel is door besparingen en subsidies; tot een beter imago leidt, omdat het maatschappelijk wordt gewaardeerd; het op termijn leidt tot een hogere productiviteit of meer concurrentiekracht; en/of er meer personeel mee aan te trekken valt. Steeds is duurzaamheid van meerwaarde voor de bedrijfsvoering.

Het is daarom niet verwonderlijk, dat duurzaamheid tegenwoordig niet meer weg te denken valt in het facilitair management en gebouwbeheer. Het heeft een plaats ingenomen doorheen de gehele keten van toeleverende bedrijven, producten en diensten. Om het even om welke kanten van de werkplekken of het gebouwbeheer dan ook gaat.

Op de beursvloer is daarom heel veel gerelateerd aan duurzaamheid. Niet alleen impliciet, maar ook expliciet; of het nu gaat om producten of diensten, huur of koop. Er is bijna geen productaanbod meer waar de duurzaamheid geen rol meer speelt.

Uiteraard worden er ook de nodige, uitgesproken duurzame producten en diensten op de beursvloer aangeboden. Ook op het gebied van duurzame producten bestaat er een breed scala. Van duurzame tassen en bedrijfskleding tot energiebeheer en toegangscontrole. Altijd is er wel weer een standhouder, die de duurzaamheid direct dan wel indirect in acht heeft genomen.

2smart2waste

BIM4ALL

biocompact

BlauHoff

BOW Systems

BrickBin

Burgman

Café Salento

Coffee based

CoffeeClick

DURAFLOW

Ecolution

Ecosmart Nederland

Facilitair Opleiders NL

Fiori Project

Firefly Projects

FootFellas

FreshCup BeNeLux

FRISTADS

Glimble

Groveko

Happy Cups

Herena-afvalbakken

Herock Workwear

Holland Water

iTapToo

J.J. Darboven

Kooi Security Benelux

MEGAMAN

Mr. Friendly

OPNIEUW!

OURGreen

PicnixX

Prodinex

PWR Systems

Retulp Custom

Slurpzak

STREET-STUFF!

Texet Benelux

Toletto

Wepa Professional

Werkfruit