Home » De bezoekersinteresses van de editie 2024

De bezoekersinteresses van de editie 2024

Bezoekersinteresses zijn enkel bedoeld om bezoekers meer inzicht in het aanbod op de beursvloer te geven en niet voor commerciële werving. Daarom zijn zij niet geschreven door de deelnemers zelf, maar door de onafhankelijke redactie van het Facilitair Journaal. Bezoekers die meer informatie of kennis over een onderwerp willen hebben, kunnen deze vinden onder de knop Meer informatie.
Onder de knop Beursthema’s gaan bezoekers naar het overzicht van beursthema’s op de beursvloer. Bedoeld om hen aan te geven over welke verantwoordelijkheden op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer er aanbod op de beursvloer is. De relevante standhouders staan per beursthema gerangschikt.
Onder de knop Deelnemers komen bezoekers uit bij het actuele overzicht van de deelnemers op de beursvloer van de editie 2023. Verwijzingen naar de beursthema’s, sectoren en bezoekersinteresses staan daar in de kantlijn.
De beursorganisatie en de redactie van het Facilitair Journaal realiseren zich, dat onderstaande lijst van bezoekersinteresses zeker niet uitputtend is, hoe uitgebreid ook. Het kan daarom voorkomen, dat bezoekers bezoekersinteresses over het aanbod van bepaalde deelnemers missen. Neem dan contact op, zodat de redactie voorrang kan geven aan het schrijven van een bezoekersinteresse over dat onderwerp.

De bezoekersinteresses kenmerken zich door een grote verscheidenheid.

Ook interessant:

Door wie bezocht

Van deelnemers

Terugblikken

Overzicht bezoekersinteresses