ยซ Beursvloer ยซ Lezingen ยซ Terug naar de essentie van bedrijfscatering
๎ซ
Dinsdag 3 juni, 11.30 uur, zaal 1

Terug naar de essentie van bedrijfscatering

Spreker: Michiel van Noort

Michiel van Noort neemt de beursbezoekers mee in de gedachte, dat catering draait om lekker eten en drinken in een warme, gastvrije omgeving; niet om het afvinken van boardroom thema’s. Hij geeft aan hoe zij de authentieke beleving van eten en drinken kunnen combineren met de praktische eisen van kantooromgevingen, zodat kwaliteit, gezelligheid en zakelijke doelstellingen hand in hand gaan.ย 

Daarnaast gaat hij in op vragen als hoe de wensen van de gebruikers centraal zijn te stellen en de ruimte in te richten vanuit een horeca-benadering, die zowel sfeer als functionaliteit biedt. Daarbij komen praktische aspecten aan de orde, zoals de ontwikkeling van de kosten voor catering. Verrijkt met best practices uit de markt.ย 

ย 

Hoe de authentieke beleving van eten en drinken te combineren met de praktische eisen van kantooromgevingen?

Andere lezingen die bezoekers nog kunnen bijwonen

Energie
Donderdag
13.30 uur; zaal 2
Akoestiek
Dinsdag
11.30 uur; zaal 2
Groen
Woensdag
12.30 uur; zaal 2
Catering
Woensdag
10.30 uur; zaal 2
Onderhoud+reparatie
Donderdag
11.00 uur; zaal 2
Afvalbeheer
Donderdag
11.30 uur; zaal 1
Werkplekken
Woensdag
11.30 uur; zaal 1
Gezond
Dinsdag
14.00 uur; zaal 2
Energie
Donderdag
12.30 uur; zaal 1
Gebouwbeheer
Donderdag
13.30 uur; zaal 1
Mobiliteit
Woensdag
11.30 uur; zaal 2
Mobiliteit
Donderdag
11.30 uur; zaal 2
Groen
Dinsdag
15.30 uur; zaal 1
Akoestiek
Woensdag
11.00 uur; zaal 2
Catering
Dinsdag
11.00 uur; zaal 1
Inrichting
Dinsdag
15.00 uur; zaal 1