ยซ Beursvloer ยซ Lezingen ยซ Terug naar de essentie van bedrijfscatering
๎ซ
Dinsdag 3 juni, 11.30 uur, zaal 1

Terug naar de essentie van bedrijfscatering

Spreker: Michiel van Noort

Michiel van Noort neemt de beursbezoekers mee in de gedachte, dat catering draait om lekker eten en drinken in een warme, gastvrije omgeving; niet om het afvinken van boardroom thema’s. Hij geeft aan hoe zij de authentieke beleving van eten en drinken kunnen combineren met de praktische eisen van kantooromgevingen, zodat kwaliteit, gezelligheid en zakelijke doelstellingen hand in hand gaan.ย 

Daarnaast gaat hij in op vragen als hoe de wensen van de gebruikers centraal zijn te stellen en de ruimte in te richten vanuit een horeca-benadering, die zowel sfeer als functionaliteit biedt. Daarbij komen praktische aspecten aan de orde, zoals de ontwikkeling van de kosten voor catering. Verrijkt met best practices uit de markt.ย 

ย 

Hoe de authentieke beleving van eten en drinken te combineren met de praktische eisen van kantooromgevingen?

Andere lezingen die bezoekers nog kunnen bijwonen

Energie
Donderdag
13.30 uur; zaal 2
Akoestiek
Dinsdag
11.30 uur; zaal 2
Afvalbeheer
Donderdag
11.30 uur; zaal 1
Informatiebeheer
Dinsdag
14.00 uur; zaal 1
Groen
Dinsdag
15.30 uur; zaal 1
Akoestiek
Woensdag
11.00 uur; zaal 2
Mobiliteit, Terrein
Dinsdag
11.00 uur; zaal 2
Groen
Woensdag
12.30 uur; zaal 2
Mobiliteit
Woensdag
11.30 uur; zaal 2
Gezond
Dinsdag
14.00 uur; zaal 2
Gebouwbeheer
Donderdag
13.30 uur; zaal 1
Onderhoud+reparatie
Donderdag
11.00 uur; zaal 2
Inrichting
Dinsdag
15.00 uur; zaal 1
Catering
Dinsdag
11.00 uur; zaal 1
Energie
Woensdag
14.30 uur; zaal 2