Het Jaarbeurs terrein kom je niet zo maar op

Voor de aan- en afvoer van alle materialen voor op de beursvloer, waarvoor in de periode van zaterdag 4 juni tot en met zaterdag 11 juni toegang tot het Jaarbeurs terrein is vereist, gelden logistieke regels. Deze zijn van toepassing op alle exposanten, standbouwers en toeleverancies, die op welke wijze dan ook, in het kader van de op- en afbouw van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer toegang tot het terrein van de Jaarbeurs willen krijgen.

Zondag 5 juni

Exposanten, standbouwers of toeleveranciers, die ontheffing hebben gekregen voor het opbouwen van een stand tussen 08.00 en 17.00 uur, moeten zich eerst op vertoon van hun toegangspas tussen 08.00 of 13.00 uur melden op P2. Bij openstaande poort van Hal 11

Maandag 6 juni

Exposanten, standbouwers of toeleveranciers, die op maandag 6 juni standmaterialen met voertuigen willen afleveren, kunnen vanaf 07.00 uur toegang krijgen tot het Jaarbeurs terrein.

De beursvloer is op maandag 6 juni tussen 08.00 en 22.00 uur beschikbaar voor opbouw van stands.

Dinsdag 7 juni

Exposanten, standbouwers of toeleveranciers, die op dinsdag 6 juni standmaterialen met voertuigen willen afleveren, kunnen vanaf 07.00 uur toegang krijgen tot het Jaarbeurs terrein.

De beursvloer is op dinsdag 7 juni tussen 08.00 en 22.00 uur beschikbaar voor opbouw van stands.

Vrijdag 10 juni

Exposanten die de gehele dag op de beurs aanwezig zijn en na afloop met eigen auto/busje ook afbouwen, kunnen zich op vertoon van hun exposantenpas reeds tussen 7:00 en 13.00 uur melden op P2.. Personenwagens en busjes worden als eerste bij de hallen toegelaten.

Leveranciers, standbouwers en groot vrachtverkeer kunnen zich vrijdag 10 juni vanaf 14.00 uur melden op Europalaan 32. Dit terrein ligt naast Jaarbeurs; volg de verwijsborden of maak gebruik van het volgende navigatieadres: Europalaan 32, 3526 KS Utrecht. Hier worden laad- en loskaarten uitgegeven die toegang verschaft tot de laad- en loszone van de Jaarbeurs hallen. Zodra er ruimte is bij de hallen wordt vanaf de Europlaan het afbouwverkeer naar de hallen begeleid.

Zaterdag 11 juni

Om 12.00 uur dient de beurshal geheel leeg te zijn.

Pas ter plekke bij Jaarbeurs registreren is ook mogelijk. Houd dan wel rekening met een langere wachttijd.

Let op!

Geef er rekenschap van dat het niet is toegestaan om op de openbare weg te parkeren of daar te wachten tot men het terrein op kan. De openbare weg dient te allen tijde vrij te blijven. Parkeerboetes zijn niet mals in de stad Utrecht!