Foto-impressie van de beursvloer van de editie 2023

Tijdens iedere editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer trekt een fotograaf, op verzoek van de organisatie, tenminste een dag over de beursvloer om deze in beeld te brengen. Zij kregen iedere keer een vrije opdracht, zodat hij naar eigen inzicht een fotografische impressie samenstelden.

In deze Terugblikken van de edities 2024, 2023 en 2022 staan de edities vanaf 2022, het jaar waarin de beursorganisatie met deze rubriek begon. Deze fotoreportages zijn bedoeld om de aanwezigen de sfeer van deze edities te laten herbeleven en de afwezigen een impressie te geven van wat zij hebben gemist. De redactie van deze website streefde geen afspiegeling van de beursvloer na.

Bezoekers van de afgelopen jubileumeditie kunnen hun aanwezigheid opnieuw beleven; oud-bezoekers die niet op de beursvloer van deze edities niet zijn geweest, zullen veel van deze momentopnamen herkennen. In beide gevallen zijn de fotoreportages uitnodigingen o de eerste komende editie te bezoeken. Deze is op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 juni 2025 in de Brabanthallen in s‘-Hertogenbosch, iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Hebt u opmerkingen of suggesties ter verbetering van deze foto-impressies dan bent u van harte uitgenodigd om de redactie dat te laten weten. U kunt dat het beste doen door invulling van het contactformulier van dit evenement. De redactie kijkt met genoegen uit naar uw reactie(s).

Op de stands was volop gelegenheid voor inspireren, informeren en kennisoverdracht.