Home » Akoestisch kantoor » 129. Bijzondere, akoestische oplossingen

129. Bijzondere, akoestische oplossingen

129. Bijzondere, akoestische oplossingen

Wie aan akoestische oplossingen denkt, denkt vaak meteen aan vloeren, wanden en plafonds als zijnde de meest voor de hand liggende vormen om geluidsoverlast, galmen en ongewenste geluiden op werkplekken te voorkomen of neutraliseren. Daarbij zouden de facilitair verantwoordelijken bijna vergeten, dat er nog een aantal bijzondere akoestische oplossingen bestaat.

De meest bekende daarvan zijn de meubelen. In alle soorten en maten, kleuren en vormen. Om op te zitten, iets in op te hangen, op te leggen, aan te zitten, in te zitten of op te bergen.

Wie op zoek is naar akoestische schilderijen heeft verreweg de meeste keuze. Zelfs als je de Nachtwacht in je kantoor wilt hebben, kan daar in worden voorzien. Wel zijn er verschillende soorten, zodat je eerst moet bekijken wat je wil.

Van de bijzondere akoestische oplossingen zijn de lampen de meest verlichtende. Ook zij zijn beschikbaar in alle soorten, vormen, kleuren, omvang, gebruik of functionaliteit. De keuze is zelfs zó groot, dat het aan te bevelen valt met één facilitaire aanbieder in zee te gaan.

Meer lezen
24ste Editie:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken