Home » Duurzaam ondernemen » 132. Werkplekverwarming als het een graadje minder moet

132. Werkplekverwarming als het een graadje minder moet

132. Werkplekverwarming als het een graadje minder moet

Met de uit de pan rijzende energiekosten zijn steeds meer facilitair eindgebruikers op zoek naar energiebesparing. Een snel opkomende en te realiseren mogelijkheid is de werkplek- of bureauverwarming. Daarmee wordt niet het gehele vertrek op temperatuur gehouden, maar alleen de plaats waar een individuele behoefte bestaat. Voor de facilitair managers van wie de basisverwarming een graadje minder mag zijn.

Er bestaan diverse types bureauverwarming, zoals infrarood verwarmingspanelen, electrische vloerpakketten, stralingskachel, verwarmingsmatten of verwarmingscarpetten. Daarnaast zijn er bureaus en stoelen die zijn verwarmd. En uiteraard kunnen de verschillende mogelijkheden gecombineerd worden. Waarvoor gekozen wordt, hangt sterk samen met persoonlijke voorkeuren en financiële haalbaarheid.

De toepassingen van de werkplekverwarming zijn eveneens heel divers. Zo is deze geschikt voor de receptie, aan de kassa, buiten kantooruren, in een werkplaats op school of om te gebruiken in een omgeving waar de verwarming tijdelijk lager staat.

Bij de aanschaf van werkplekverwarming moet gelet worden op een aantal
Meer lezen

24ste Editie:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken