Nadelen kantoortuin op te lossen met wandafscheidingen

Dat veel kantoortuinen niet langer gewenst zijn, houdt niet in dat menige organisatie er in de komende jaren nog mee opgescheept zal zitten. Langlopende huurcontracten, vloerindeling en ruimtegebrek zorgen er voor dat menig werknemer nog wel een tijdje in een kantoortuin blijft zitten. Wat natuurlijk niet betekent, dat er niets aan gedaan kan worden, want met afscheidingen kan menige kantoortuin zodanig opgedeeld worden, dat de noodzaak om te verhuizen niet langer meer noodzakelijk is.

Inmiddels zijn er de nodige soorten afscheidingen op de markt, zoals planten(bakken), schermen, gordijnen en zelfs aparte werkruimten voor werkplekken. Voor welk oplossing ook gekozen wordt, de afscheiding van collega’s staat steeds voorop. Hetzij uit gezondheidsoverwegingen, dan wel vanwege het terugdringen van geluidsoverlast.

De traditionele wandafscheidingen hebben inmiddels grote veranderingen ondergaan. Zij kunnen, stilstaand, hangend of rijdend geplaatst worden en zijn er in alle hoogten en breedten. Ook kunnen zij akoestisch gemaakt worden, zodat de geluidsabsorptie optimaal is. Zij kunnen niet alleen toegepast worden om ruimten te verdelen, maar ook als schermen tussen twee tegenover geplaatste bureaus.

En sinds de coronatijd weten de facilitair verantwoordelijken, dat zij ook toegepast kunnen worden als spatschermen.
Zij zijn samengesteld uit allerhande soorten materialen, zoals kurk, hout, kunststof, etc. Veel worden er in standaard maten en kleuren aangeboden, maar natuurlijk zijn die met printen en in design nog altijd het aantrekkelijkste. Kortom, wie verwacht dat deze in de eigen organisatie nodig zijn, moet vooral de beursvloer bezoeken, waar diverse, deskundige aanbieders hen van de toepassingsmogelijkheden op de hoogte kunnen brengen.

Foto Aandachttrekkers, De variatie van afscheidingen op kantoor is nagenoeg eindeloos.

Aandachttrekkers

AJ Producten

Akoestiekexpert

Bazelmans AV

Bloom & Wolf

BOW Systems

BuildingLine

Cabb-in

Dersimo

Durable Nederland

EASY Noise Control

Ecolution

Fiori Project

Herculan

Markant

Mobile Locker

Noki Lock

Nonhebel

OPNIEUW!

Primetime

SigNature

Studio SKEZ

Valor Services Group

Zipperwall