Schoonmaken op hoog niveau, het kan

Een van de hindernissen om schoon te maken is hoogte. Hoe kom je daar goed bij? Er zijn innovatieve systemen om dat te bereiken. Zeg maar schoonmaken op hoog niveau.

Een uitgebreide keuze aan innovatieve systemen om indoor, outdoor en in hoog explosieve ATEX-omgeving te reinigen op grote hoogtes. Spillz Innovative Hygiëne biedt daarbij een ruime keuze aan hulpstukken, buizen en accessoires die het mogelijk maken om veilig vanaf de begane grond op grote hoogtes te kunnen reinigen.

SpaceVac is de nummer een in de wereld op het gebied van hoogtereinigingssystemen volgens Spillz. „Het resultaat van meerdere decennia ontwikkeling en verfijning van het SpaceVac hoogtereinigingssysteem is een hoogkwalitatief ontwerp zoals geen ander systeem levert; een zeer grootgebruikersgemak en uitmuntende prestaties.”

Daarnaast staat veiligheid tijdens gebruik bij ons hoog aangeschreven en worden lichtgewicht carbonfiber constructies geleverd geïntegreerde vergrendelingsmechanisme op  buizen, mondstukken en borstels die ervoor zorgen dat het systeem niet spontaan loslaat tijdens het gebruik.

Indoor en outdoor
Het SpaceVac Indoor systeem biedt flexibiliteit en resultaten, een schoonmaaksysteem waarmee werknemers snel, veilig en efficiënt vanaf de begane grond tot op wel 18 meter hoog vuil weg kunnen

nemen. Hierdoor is het niet langer nodig om dure en tijdrovende zaken als ladders, schaarliften of steigers in te zetten.

Het SpaceVac Outdoor reinigingssysteem is een robuust systeem dat ervoor zorgt dat werknemers dakranden (boeiboorden) en verstopte dakgoten en afvoerpijpen vanaf de grond kunnen schoonmaken tot wel 16 meter hoogte gewoon vanaf de grond.

Alle 50mm buizenen outdoor opzetstukken zijn gemaakt van superlichtgewicht carbonfiber van hoogwaardige kwaliteit en dat ervoor zorgt dat het zeer licht in gewicht blijft zelfs wanneer je werkt op de maximum hoogte van 16 meter.

Overal veilig
De ATEX-systemen zijn specifiek ontwikkeld voor ruimtes die aangeduid worden als Explosieve Omgeving. Het systeem garandeert 100% vonkvrije werking en zorgeloos werken voor de werknemers.

SpaceVac was het eerste systeem in zijn soort die gecertificeerd werd om te opereren in benoemde hoog explosieve ATEX-omgevingen: daar waar ontvlambare stofdeeltjes en vuil zich ophopen in de loop van de tijd. Ruimtes waar dit soort omgevingen kunnen ontstaan zijn Voedselverwerkende fabrieken, industriële omgevingen, opslag silo’s, industriële wasserijen, houtverwerkende industrieën en meer.