Elektronisch of mechanisch?

Er zijn verschillende systemen om een goed slot op de deur te hebben. Het kan zo stevig of modern mogelijk als nodig en wenselijk is.

Dat weet aanbieder Mauer Nederland. Het toegangssysteem SMARTair® waarmee het werkt omvat de elektronische componenten zoals elektronisch deurbeslag, wandlezers en cilinders. Met de elektronische beslagen, wandlezers en cilinders wordt er een compleet, draadloos toegangscontrolesysteem gecreëerd.

Of het nu voor één voordeur is of voor meerdere complexen. Met beheersoftware is het SMARTair® systeem helemaal samen te stellen naar wens. Met de diverse SMARTair®-sloten en aanverwante producten zijn diverse typen deuren te beveiligen.

SMARTair® biedt ook diverse vormen van identificatie waarmee deuren veilig te openen zijn met pas, tag of telefoon.

Elektronische lockersloten
De elektronische sloten van Mauer zijn geschikt voor gebruik op lockers. De ELLcam elektronische sloten van Mauer bieden een eenvoudige oplossing voor het gebruik van diverse soorten lockers, zoals kleedkamers en kantoren.

De elektronische sloten kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. De elektronische sloten worden gebruikt door kantoren, sportscholen, hotels etc. Een superhandig middel om uw

eigendommen te beveiligen.

De lockersloten hebben geen sleutel nodig en werken op een code die de klant zelf kunt verzinnen. Ook zijn er lockersloten welke met een Mifare® gebruikerskaart te bedienen zijn.

Cilinders
De cilinder is het onderdeel van het slot waar de sleutel in gaat. Mauer cilinders beschikken over het SKG-keurmerk, waardoor deze geschikt zijn voor het Politiekeurmerk Veilig wonen (PKVW). De cilinders zijn ook gelijksluitend te maken, daarmee is het mogelijk om met een sleutel alle deuren te openen. Er zijn dubbele cilinders, halve cilinders en knopcilinders. Mauer cilinders zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Het assortiment bevat verder ook rondcilinders, hangsloten, onderdelen en sleutels en accessoires. Het materiaal van de producten is van hoge kwaliteit.

Sloten
Mauer Nederland biedt diverse soorten sloten aan. De sloten van Mauer dienen ervoor de veiligheid te waarborgen. Met een groot aanbod aan sloten, voldoet Mauer graag aan de wensen van onze klanten: insteeksloten (woningbouwsloten 1500/1100-serie, veiligheidssloten, antipanieksloten, brandwerende sloten, smaldeursloten, kastsloten, loopsloten, schuifdeursloten, etc), oplegsloten, lockersloten, scheepssloten en nog veel meer. De veiligheidssloten zijn allen SKG-gekeurd.

Beslag
Het beslag is een belangrijk onderdeel als het om de beveiliging gaat. „Ons beslag wordt gemaakt van messing of roestvrijstaal. Het deurbeslag omvat alles wat in en rond een deur gehangen wordt. In ons assortiment bevinden zich vele soorten deurbeslag en bijbehorende onderdelen.”

Mauer biedt zowel beslag voor binnendeuren als voor buitendeuren. Zo heb je scheepsbeslag, diversen, bouten en moeren en raambeslag.

Accessoires E-systemen
De accessoires E-systemen bevatten meerdere soorten producten die er uiteindelijk voor zorgen om op een veilige manier toegang te kunnen krijgen tot een woning en/of pand. De accessoires worden steeds vaker gebruikt en vervangen de fysieke sleutel.

De accessoires voor toegangssystemen zijn veilige producten die makkelijk in gebruik zijn. De accessoires E-systemen zijn sleutelclips, sleuteltags, transponderkaarten en een polsband.

In plaats van een sleutel te gebruiken, is het mogelijk een van deze producten te gebruiken om zo toegang te krijgen na autorisatie. Door het scannen met een sleuteltag, transponderkaart of polsband wordt er toegang verleend.