Verkoopautomaten voor uiteenlopende waren

Voor drank, eten en non-food bestaan verkoopautomaten. De oplossingen zijn er in diverse soorten en maten. Een overzicht geeft aan wat er mogelijk is.

Vening@Work is erin gespecialiseerd. De frisdrankautomaat van deze leverancier heeft een gekoeld flesje of blikje op elk moment voor medewerkers, scholieren of bezoekers.

De verschillende frisdrankautomaten die het aanbiedt, hebben een capaciteit van 300 tot bijna 500 blikjes. U kunt er 5 tot 8 verschillende soorten frisdrank in opslaan, afhankelijk van het model. Het interieur van de automaten is zodanig aan te passen, dat u ook andere verpakkingen kunt aanbieden, zoals pakjes of PET-flesjes van 50 cl.

Behalve dat u verschillende verpakkingen kunt aanbieden, zijn er meer aanpassingen mogelijk. Zo zijn de vending machines in te richten voor een muntbetaalsysteem en voor betaling met een bankpas of kaart. Ook zijn deze betaalsystemen te combineren.

De frisdrankautomaten zijn voorzien van een glasdeur, maar ook met een aantrekkelijke voorplaat. Die kunt u naar eigen smaak laten aanpassen, bijvoorbeeld met het logo van uw organisatie of een neutrale kleur.

Snackautomaat
Met een snackautomaat kunnen medewerkers of bezoekers even hun kleine trek stillen. De machines

bieden ruimte aan 36 of 48 verschillende producten, dus is er voor ieder wel wat wils. Het assortiment is zelf te bepalen. Alle machines hebben de mogelijkheid om van een open of gesloten betaalsysteem te worden voorzien.

De modellen snackautomaat hebben de keuze om gekoeld of ongekoeld te worden ingezet. Dat kan handig zijn bij het aanbieden van non-food artikelen. Het gaat om een ‘groene’ automaat. LED-verlichting zorgt voor een heldere presentatie. Een speciaal energiemanagementsysteem regelt een laag energieverbruik. 

Met een combi-automaat zijn verschillende automaten in één machine te combineren. Zo kunt u kiezen uit een combi-automaat die frisdrank en snacks combineert, maar ook voor een combi-automaat die allerlei producten kan aanbieden, van bekers zuivel tot versproducten. 

Foodautomaat
Een foodautomaat op de werkplek geeft werknemers extra energie om te presteren. Werknemers hebben vaak onregelmatige en lange werktijden waarbij ze een tussendoortje goed kunnen gebruiken. Even een hapje uit de foodautomaat en weer door. Vending@Work zorgt met een groot assortiment aan diverse hartige en verantwoorde tussendoortjes voor de break tijdens het werk.

Trommelautomaten zijn geschikt voor de meer breekbare producten, of grotere producten die niet in een vendingmachine met spiralen passen. Met een trommelautomaat draait de trommel na een keuze gemaakt te hebben en kan de consument het product via het uitgifteraam pakken.

Een trommelautomaat is uitermate geschikt voor verse producten zoals broodjes, sandwiches, salades, fruit, zuivel, maaltijden en overige levensmiddelen. Ook is een trommelautomaat zeer geschikt als boerderijautomaat voor de verkoop van fruit, eieren, asperges, kaas etc.

Diepvries en non-food
De diepvriesautomaten zijn geschikt voor verkoop van diepvriesproducten. De automaten zijn voorzien van een -20°C ruimte. Daarmee zijn deze machines de meest ideale en makkelijkste oplossing voor verkoop van ijsjes andere bevroren producten.

Wil de klant producten verkopen die niet voorkomen in ons assortiment? Zoals batterijen of toegangskaarten? Dan is ook automaat bij Vending@Work te huur of te koop.

Tenslotte worden geregeld gebruikte automaten te koop aangeboden. Gebruikte automaten zijn uiteraard allemaal gereviseerd en ze voldoen aan alle eisen.