Unieke vorm van reiniging voor afvalcontainers

Spoelen van vuilcontainers is 1, echt reinigen en ontsmetten is VCS

In Nederland worden afvalcontainers gespoeld met koud water. VCS introduceert een reinigingsmethodiek met heet water in combinatie met ontsmetting, waardoor sprake is van echte reiniging.
Zelfs wanneer afvalcontainers regelmatig worden geleegd, zorgt achterblijvend vuil vaak voor onaangename geuroverlast en slechte hygiëne. Hierbij moet u denken aan bacteriën en schimmels die niet bepaald ongevaarlijk zijn voor uw bezoekers, personeel en klanten.

VCS reinigt en ontsmet afvalcontainers van middelgrote en grote bedrijven op een milieuvriendelijke en biologische manier.

Wij reinigen kleinere vuilbakken, groene- of gft-bakken (swirl), kleine en grote rolcontainers (van 40 tot 1200 liter) en palletboxen schoon voor een scherpe prijs. We reinigen onze containers altijd op een milieuvriendelijke manier.

Dit doen wij:
Op locatie, met heet water (75 °C), onder zeer hoge druk, in een afgesloten ruimte op een kleine vrachtwagen. Gebruik makend van een zeep die biologisch afbreekbaar is zowel aan de binnenkant als de buitenkant (inclusief handgrepen).

Op deze wijze spreekt VCS van een dieptereiniging, die niet te vergelijken is met andere manieren van reinigen!