11.000 producten voor de werkplek

Van kantoorbenodigdheden tot persoonlijke beschermingsmiddelen. Voor facilitaire inkoop moet je van alle markten thuis zijn. Er is een aanbieder die 11.000 producten voor de werkplek in huis heeft. Voor zowat elke vraag een oplossing.

Dat is Lyreco, die probeert met een breed aanbod klanten aan zich te binden. De leverancier van werkplekoplossingen richt zich op zes soorten producten: kantoorbenodigdheden, schoonmaak, catering, bescherming, print, meubels

De eerste categorie producten zijn kantoorartikelen, waarmee het bureau valt te upgraden. De juiste kantoorartikelen kunnen bestellen is van cruciaal belang. Want bureauruimtes zijn het kloppend hart, de machinekamer van jouw organisatie.

Van hieruit wordt ieder project opgestart, gemonitord en geëvalueerd. Voor zo’n centraal geheel is ieder detail van groot belang. Ieder onderdeel moet feilloos werken. Dat kan met onder meer balpens, nietjes of plakband.

Voor de printer
Duurzame cartridges bestellen? Dat kan ook bij Lyreco. Printers zijn een van de meest gebruikte apparaten in een kantoor. Het is dus belangrijk dat deze goed functioneren en zuinig zijn.

Want je wilt natuurlijk dat bij alles wat je afdrukt, kwaliteit gegarandeerd is en je printers lang meegaan.

De juiste cartridges bestellen is hierbij dan ook van groot belang.

En de situatie schoon en veilig houden is essentieel. Hygiëne op kantoor, iets belangrijkers is er niet. Garandeer een schone werkruimte met de juiste hygiëne en schoonmaakproducten

Jij en je medewerkers besteden een groot deel van hun leven op het werk. Je wilt dus dat iedereen zich hier prettig en veilig voelt. Hygiëne op kantoor is daarbij van groot belang.

Lyreco heeft onder andere toiletbenodigdheden, afwasmiddel en diverse schoonmaakmaterialen voor een schone werkomgeving.

Persoonlijke bescherming
Het blijft veilig met persoonlijke bescherming (pbm). Alles wat je nodigt hebt om jou en je collega’s een veilige werkdag te bezorgen

Dankzij het bundelen van de expertises en producten van Intersafe en Lyreco ben je hier aan het adres voor de beste werkplek en PBM-oplossingen. Om jou zo goed mogelijk te begeleiden met het selecteren en aanschaffen van persoonlijke beschermingsmiddelen heeft deze leverancier een PBM-specifieke pagina gemaakt.

Kantoormeubelen bestellen
Met mooie en ergonomische kantoormeubelen, verwen je jouw team. De beste werkplekken, zijn die waar men aandacht heeft voor de mensen die er werken. En voor het juiste materiaal. Zorg dus voor ergonomische bureaustoelen om de zithouding te bevorderen, functionele bureaus en tafels, beeldschermen die op de juiste hoogte zijn afgesteld… al deze zaken zorgen voor meer productieve medewerkers.

Ook de manier waarop je documenten opslaat zijn van cruciaal belang om werk zo efficiënt mogelijk gedaan te krijgen. Denk daarom voor de opslag van jouw belangrijke documenten aan praktisch opslagmeubilair.

Tot slot, ook het design van je meubels is van groot belang. Immers, de uitstraling en kwaliteit van jouw kantoormeubilair heeft ook een grote invloed op de sfeer op de werkplek en de uitstraling van jouw bedrijf. Lyreco is als multinational een autoriteit op het gebied van kantoormeubelen. „Dag in dag uit draagt ons kantoormeubilair bij aan de uitmuntende resultaten van ontelbare bedrijven en organisaties.”

Koffie- en theeoplossingen
Het belang van kwalitatieve koffie of thee op het werk wordt vaak onderschat. Koffie en thee vormen echter de rode draad door de dag van vele werknemers. Bijkletsen met een collega, die zware vergadering doorkomen of gewoon even lekker ontspannen. Koffie maakt vele momenten op de werkvloer zoveel beter én het maakt mensen productiever. Thee op zijn beurt bevordert je gezondheid dankzij tal van antioxidanten.

Catunambú is een Spaans familiebedrijf dat zich al meer dan 120 jaar lang met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk branden van kwaliteitsvolle, aromatische, intense en uitzonderlijk lekkere koffiebonen. Het is daarmee een van de oudste en bekendste koffiemerken in Spanje en is tevens marktleider met zo’n 7.500 premium horecazaken.

Samen met Lyreco, kunnen kantooromgevingen nu, naast de uitstekende service en het persoonlijk maatwerk, dagelijks ook genieten van (h)eerlijke Lyreco Coffee Solutions.

„Een exclusieve samenwerking waarbij men erin geslaagd is om het beste van twee werelden, smaak en service, elkaar te laten ontmoeten. En dat proef je!”