Inrichten as a Service

Circulair inkopen neemt toe. Is het niet door de verplichting daartoe, dan wel willen bedrijven vaker een duurzaam imago creëren. In de wetenschap dat de planeet daarbij gebaat is.

0% afval is ons streven. Samen met jou willen we er een leefbare wereld van maken. Circulair inkopen begint met samenwerken. Circulair inkopen wordt steeds belangrijker en uiteindelijk onvermijdelijk. Het dwingt ons tot een nieuwe manier van denken, alles om ervoor te zorgen dat de cirkel rond is.

Bij een nieuwe manier van inkopen in combinatie met een goede circulaire samenwerking hoort een passende manier van betalen. Een goede passende manier is het betalen per gebruik ofwel pay per use. OPNIEUW! noemt inrichten as a service.

Betalen voor gebruik
„Met deze constructie gaan we een circulaire samenwerking aan, waarbij je meubilair afneemt en betaalt voor gebruik. In ruil daarvoor zorgen wij ervoor dat de waarde van het meubilair tijdens de looptijd wordt behouden. Na de looptijd zorgen we voor een passende afvoer om zo het gebruikte meubilair op allerlei wijzen opnieuw in te zetten.”

Met OPNIEUW! as-a-service huur je een circulaire werkplek die past bij jouw situatie. Met een vast bedrag per week beschik je direct over een werkplek, zonder investering en bijkomende kosten zoals onderhoud.

„Na de huurperiode nemen wij de werkplekken weer retour en gaan we aan de slag met het refurbishen van het meubilair. Zo verlengen wij de levensduur tot wel 20 jaar. Samen maken we het verschil in een circulaire economie!”