Aansluiting op bezoekersregistratie van de organisatie

Aansluiting op bezoekersregistratie van de organisatie

Met een aansluiting op het bezoekersregistratiesysteem van de beursorganisatie kunnen deelnemers direct en digitaal beschikken over de persoons- en zakelijke gegevens, die de bezoekers aan hun stand bij hun registratie aan de organisatie hebben verstrekt. In dat geval verstrekt de organisatie hen een code, die de standhouder op een eigen device kan plaatsen, waarmee de qr-code op de bezoekersbadge gescand kan worden.

De aansluiting op het registratiesysteem van de organisatie gaat verder dan alleen de verstrekking van de bezoekersgegevens, die de standhouder ook zelf kan opvragen. Met het opvragen van de gegevens via de aansluiting op de bezoekersregistratie zijn de gegevens van de bezoeker direct digitaal zichtbaar en kunnen er naar wens actiecodes en eigen aantekeningen aan toegevoegd worden. Zo kan de deelnemer al tijdens de beurs aan de slag met de follow-up! Bovendien zijn alle leads direct in het on-line portaal opgenomen.

Om de opvolging van uw leads te structuren zijn de actiecodes en de namen van de standbemanning vooraf te programmeren. De gegevens zijn direct beschikbaar in het on-line portaal indien de deelnemer over een actieve wifi connectie beschikt. Standhouders kunnen ook gebruik maken van de eigen 3G/4G verbinding, omdat het dataverbruik van de App laag is.

Aansluiting op het bezoekersregistratiesysteem van de vakbeurs is uitsluitend te bestellen bij de organisatie. Voor het gebruik van het databestand en de technische aansluiting brengt de beursorganisatie aan de deelnemer € 300,-, excl. btw in rekening. Deelnemers die van deze dienst gebruik willen maken, kunnen dat doen door het bijbehorende bestelformulier in te vullen.

Speciaal voor deelnemers die hun tijd op de stand efficiënt willen besteden voorziet de beursorganisatie in aansluiting op zijn bezoekersregistratie.
Speciaal voor deelnemers die hun tijd op de stand efficiënt willen besteden voorziet de beursorganisatie in aansluiting op zijn bezoekersregistratie.

25ste Editie:

Basiscommunicatiepakket

Extra communicatie

Sponsoritems

Overig aanbod standservices editie 2024

Audiovisuele middelen

Audiovisuele toepassingen voor eerste kennismaking

lees meer

Bewaken van de stand

Standbewaking voor uitsluiting van alle risico’s

lees meer

Bezoekerswerving meedoen

Bezoekerswerving deelnemers 1.000-voudige beloond

lees meer

Entertainment op de stand

Standentertaiment zorgt voor meer belangstelling

lees meer

Fotografie voor communicatie

Met standfotografie krijgt standcommunicatie veel groter bereik

lees meer

Meer groen op de stand

Bloemen en planten voor meer bezoekersbeleving

lees meer

Meubilair op de stand

De vele kenmerken van meubilair op de stand

lees meer

Personeel op de stand

Voor iedere taak op de stand een goede invulling

lees meer

Promotieartikelen

Waarom promotieartikelen uitdelen op een beurs?

lees meer

Schoonmaken van de stand

Schone stand meer dan alleen een visitekaartje

lees meer

Training standbemanning

Standbemanningstraining voorkomt gemiste kansen

lees meer

Als de stand te klein is

Zaalruimte als standruimte ontoereikend is

lees meer