Afval scheiden op aantrekkelijke wijze

Een afvalbak is soms een doorn in het oog, niet echt een fraai gezicht. Duurzaam bezig zijn kan echter worden gecombineerd met design. Bonton introduceert daarom de Circubin, een echte eyecatcher.

De Bonton Circubin is ontworpen door de Nederlandse top-ontwerper Rinke van Remortel, bekend van zijn prijswinnende Dopper-ontwerp, een herbruikbare waterfles.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe afval scheidingsmodule moesten circulariteit, gebruiksvriendelijkheid en design samenkomen in één ontwerp. De Bonton Circubin heeft de mogelijkheid om twee binnenbakken in de module te plaatsen waardoor het scheiden van afvalstromen al met één module mogelijk is. Daarnaast is de afvalbak eenvoudig met meerdere modules te koppelen. Dit geeft gebruikers de optie om naar eigen inzicht een afvalscheidingsstation te creëren. Een leuke blikvanger op de werkvloer, vindt Circulairinbedrijf.nl, die het in haar assortiment aanbiedt.

Voor kleinere werkomgevingen en thuis
Met de grotere Bonton Original was het al mogelijk om in behoorlijke volumes afval te scheiden. Met het nieuwe model, de Bonton Circubin, wordt nu ook voor kleinere werkplekken de mogelijkheid geboden om een eerste stap naar afvalscheiding te zetten en zo bij te dragen aan de circulaire economie.

De Bonton Circubin is ook geschikt voor gebruik in huis. De compacte module die het mogelijk maakt twee afvalstromen te scheiden bespaart ruimte. Gecombineerd met het circulaire karakter en het stijlvolle design is de afvalbak bij uitstek geschikt voor thuisgebruik. De Bonton Circubin is te koop in de webshop van Circulairinbedrijf.nl.