Bijzonder eisen aan bedrijfskleding

In enkele gevallen moet bedrijfskleding aan specifieke eisen voldoen. Een specialist weet hoe aan de normen te voldoen.

Zo’n expert is Van Moer. Die kan bedrijfskleding leveren voor organisaties die volgens strenge eisen moeten werken. Operatiekamers en cleanrooms hebben daarmee te maken

Operatiekamer
De door Van Moer gebruikte materialen en geleverde modellen voldoen aan de eisen van de operatiekamernorm EN 13795 en de WIP. Daarbij hebben deze modellen een antibacteriele werking door toegevoegde zilverdraden of door een finish. Een carbondraad is in de polyester-stoffen noodzakelijk om statische elektriciteit te geleiden en plakken te voorkomen.

De pasvorm, de beschikbare maten, de halswijdte, de mouwwijdte en de manier van aantrekken zijn van groot belang voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Er wordt veel aandacht besteed aan bijvoorbeeld de grootte en de plaatsing van de zakken om er voor te zorgen dat de hulpmiddelen die de assistent of de chirurg nodig heeft goed opgeborgen kunnen worden.

Cleanrooms
Op zoek naar aangepaste bedrijfskleding voor laboratoria, cleanrooms in farmaceutische bedrijven, cleanrooms in elektronicabedrijven,…? Wat ook de specifieke vereisten mogen zijn, een specialist als Van Moer vult het volledige plaatje in met bedrijfskleding op maat. Wat ook de specifieke eisen zijn… 

Dankzij jarenlange ervaring met alle mogelijke normeringen, ontwikkelt het bedrijfskleding met de gewenste eigenschappen inzake steriliseerbaarheid, antibacteriële eigenschappen, eisen voor elektrostatische ontlading, poriën grootte ….

„Onze bedrijfskleding bevordert niet alleen het aangenaam en veilig werken, de exclusieve ontwerpen – geïnspireerd op uw technische en functionele wensen vormen tegelijkertijd een fraai visitekaartje voor uw onderneming of organisatie.”