Praktijkervaring met handige app

Een app om werkplek te reserveren en die nog meer kan. Dat klinkt mooi in theorie maar hoe werkt die in de praktijk. Een paar voorbeelden van bedrijven die ervoor hebben gekozen om handiger te werk te gaan.

Het gaat hier om de tool van My Office Days. Pathé bijvoorbeeld werkt ermee.

„De My Office Days app is een mooie dienst om ons te ondersteunen in het nieuwe werken. We gebruiken het om werkplekken en vergaderruimtes in ons kantoor en onze theaters te reserveren en we kunnen direct zien welke collega’s aanwezig zijn. Maakt het samenwerken een stuk makkelijker.”

„Dit zijn slechts enkele functionaliteiten van de app waar we blij van worden bij Pathé. De samenwerking is vanaf het begin goed en medewerkers zijn behulpzaam. Zo vroegen we om een paar (nieuwe) aanpassingen in de app die vlot zijn geregeld.

Fremantle Nederland heeft sinds februari 2021 met succes de kantoorboekingsapp van Myofficedays.com gelanceerd. A„lle medewerkers en de aangesloten bedrijven hebben inmiddels hun werkplek en/of vergaderruimte met de app geboekt. Een efficiënte manier die ook na corona blijft omdat het ons goed inzicht geeft in het gebruik van onze kantoorruimtes. Samen met de My office days hebben we leuke extra functionaliteiten toegevoegd die de app hebben geoptimaliseerd.”

En wat vindt Studytube ervan? „Momenteel kan niet iedereen tegelijk meer op kantoor werken, omdat het pand simpelweg te klein is geworden. Om grip te houden op het aantal medewerkers dat aanwezig is, is Studytube sinds begin maart 2022 klant geworden bij My office Days.  We hebben de werkplekken opgesplitst in diverse ruimtes met ieder hun eigen maximale aantallen. Doordat de gebruikers kunnen zien waar hun collega’s hebben geboekt, of dat ze eventueel thuiswerken, kunnen ze gemakkelijk samenwerken.”